Dapat Belated Wedding Gift Lagi :) Dari Blogger Farah


Semalam Zie dpt my belated wedding gift lg. Kali ini dtg dari blogger --- Farah :) Thanks dear. Mula² ingatkan document utk syarikat. Dah zie serahkan kat Miss Lu taw. Alih² Ms.Lu kata its for me la...hehehe

...so suprise n happy gitu :P






Hehe...takpe lambat dear. Tak kesah pun...janji dapot. hehe :P




Aminnnnnn...amin ya rabbal 'alamin. Insya'ALLAH dgn izin ALLAH SWT :) Terima kasih di atas doanya ^_- mwah...




Zie dpt 6 pieces alas buat letak pinggan :) Comel kan design dia? Akan zie bagi dillah utk kegunaan dia kat Sri Aman. Coz kat umah zie ni...takde meja makan uols. Umah kecik je. Ruangan dapur hanya cukup² utk ruang memasak sajork ^_-

...belum berenovate lg. Its a family's house. Insya'ALLAH ada rezeki lebih, akan zie renovatekan buat emak :) Pape pun, thanks farah for this gift :) Love it...dillah pun loving it too +__+










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Mr feckry said...

aik pengantin lama pun dapat lagi

Nath said...

so fun keep getting gifts, means you got a well blessed wedding ^_^

Urzain Hussain said...

wahhh..congratulation dapat hadiah..:)

Erynz Shah said...

waaa.. bestnya dpt bnyk wedding present kan.. hehehe

fieda said...

tahniah zie..wah dapat hadiah lagi ye..

YaYaNsMuM said...

Wah2...best kan kalo dapat Gift.hehehe..

Mr.Clive said...

niceee...haha...anyway,congratulations!

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh bestnya ..baiknya kawan2 dear tok laaa ..

Vicc. ™ said...

Muka Kak Zie kenak pucat gilak kdak sakit?
Pity u.. Take care of yourself and your baby..
God bless u kak Zie.. :)

Zie Madini said...

VICC
--> hehe. pucat gilak kan :( gtok la gaya org bunting koh vicc. seriously, mek sejak preggy nk kurang sihat memanjang. alahan preggy mek terlampau teruk :(

pengorbanan sorg ibu. no wonderlah ALLAH SWT meletakkan syurga seorg anak di telapak kaki ibu. now mek paham...hehe

intandayani said...

wahh best nah jdik zie ni tau...

Lulu Caldina said...

alahai muka tu pucat semacam jer..
Mmg nampak sangat pregnant kan.. tgk lah bila dah msk second trimester nanti baru ada mood nak melawa ^__^

Bunny Nur Riena said...

cantik nye...

Vicc. ™ said...

Ya kak.. Tabahkan hati.. nanti kak dah beranak, mesti tak igt lagi semua sakit2 ni.. happy je tatap muka anak kak Zie klak.. :)