Genap 3 Bulan Dah :) Nak Google Bentuk Janinlah :P


Actually semlm (27/2/2011) dah genap 3 bulan dh kandungan zie :) Since zie belum lg scan dia, tp teringin giler nk tgk camne bentuk janin zie dlm period 3 bulan, so ai google ler noks :) Semangat keibuan terserlah...hiksss.

Jumpa gambar janin dari 1 sampai 9 bulan :)




Ooooo rupanya ginie dh bentuk anak zie dlm perut ni skrg ek. Alolololo....dah ade kaki tangan rupanya. Eeeee....teruja zie tgk taw. Cam tak caya je ada manusia di dlm perut ni ha...hehe.

Membesar dgn sihat dan sempurna di dlm sana ye, nak :) Alhamdullillah uols, Zie dan kandungan dlm keadaan baik :) semoga ALLAH SWT melindungi kandungan zie dan diri zie sentiasa. AMIN +_+



P/S:
Hari ni Zie ambil on leave
for 1 whole day. Belah pagi
nak gi klinik ibu dan anak.
Nak register kandungan. Blk
dari klinik, spend time dgn
husband tercinta :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

sweety_nur said...

slmt bercuti k.zie....hehehe

Bunny Nur Riena said...

patut ar Riena tunggu2 entry terbaru tak juga muncul2 rupanya tengah bercuti.. hehehehe..
Semoga baby dalam kandungan dberi kesihatan yang sempurna Amin Ya Rabbal Alamin..

[sutera kasih] said...

alololo comel..subhanallah kuasaNYA..
semoga kandungan ktk bait2 jak :)

ikafantasi said...

bestnye..bila la turn kita..

zh-ena said...

tangkap syahdu tgk

My Life's Journey said...

Tiutnyaaaaaaaaaaaaaaaa baby ktk yunk .. oooo cute2 ..mesti cantik/kacak mcm mamanya :)