I Hate "LOUDSPEAKER" Peoples!


Eeeee...bengang giler zie! Dah lah zie tgh busy, dan dan plak dorg tu berchit-chat among each other dgn suara yg cukupppppppppp membingitkan telinga. Nak talk dgn client kat telifon pun susah. keep on saying "i beg ur pardon..2x" je zie.

...menyampah dgn dorg ni. Office dah macam pasar ikan. Please la. If uols goyang kaki lenggang kangkong je kat opis, free takde kerja. BOLEH TAK RESPECT dgn org yg busy buat kerja, boleh tak?!

Eeee...geram sungguh zie. Takde kerja, menyusahkan telinga org je. pening kepala dah. ngok! Perlu ke bercakap dgn suara yg tinggi??? Apa celop! huh












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

YaYaNsMuM said...

huhu...YM pun same...tak suke org cmtu...prihatin la sikit kan..?huhu

CicieHawa said...

salam kak zie, sabo jak ye...huhu...kalo da dtegur pon xda gunanya kalo urg tu xda mkn saman ne jadinya terpaksa kak sabar ja ne..huhu aku pon pena ga mcm tu bila syok kita fokus buat keja time tu ga urg2 yg xda kepentingan langsung buat bising smpi bole ilang fokus keja kita..

Bunny Nur Riena said...

situasi kita sama Zie.. benci ar orang yang tak respect orang lain yang tengah buat keja.. kalau kat office Riena ni, budak2 cina ni kalau dah masuk office, cong cang cong cang benda yang takder faedah.. rasanya lepas keja bole gak cerita. ini macam tak sabar nak ceta.. kalau suara kecil tak per, ini kalau boleh satu dunia boleh dengar sora dorang...

My Life's Journey said...

Kmk pun sama dear ..kadang2 gah angkat tepun cdak berloyar mcm pasar rasa mauk jak nerais cdak .. huhu ..sora mcm runtuh bangunan huhu

@juera said...

ak pn x ske ngn org yg ckp loudspeaker ni. dah la kite tgh byk keje. serabut sangat dgn org mcm ni...

Farhan Yusuf said...

hehehehhe
biasa laa org kalo mulut besor telinga kecik mmg volume control nyer rosak sket hahahaha
sabor ajerrr..
aperrr cellopppp...

lieynanilaz said...

orang2 seperti ni memang jenis yang pentingkan diri sendiri dan tidak peka pada sekeliling..

Misz Mieza said...

Huhu! Sabo jelah.. MM plak tu satu hal la, satu lagi yang MM tak suke orang duk cakap berbisik2 depan2 kite. Buat kite rase cam hape jer. Cikanos tol! Oh ya, ni Cik Meeja (CM), tau.. Dah tukar nickname atas sebab2 tertentu.. Nak tau, sile la bace kat
SINI ye.. Hehehe.. ^_~

Ardini Humaira said...

aku pun x suke cemtu huhu

AmirFX said...

Haha.. Sidak kamboh pas terimak gaji nak?!