I'm Looking For a Red Mini Dress Secara Online


Disebabkan pertengahan bulan depan Zie akan attend anak boss nyer wedding, so zie kena lah cari pakaian baju yg sesuai utk ke majlis wedding tu. Dan ABSOLUTELY zie nak beli dress yg kaler merah ^_-

...Memandangkan zie MALAS nk cari secara live², zie cari secara maya je lah ek uols ^_^ Hehe. So mana² penjual online tu yg ada jual mini red dress cam ala² dlm pic tu,

sila leave ur link kat entry ni ek. Zie nk usha. TQ ^_-









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Bunny Nur Riena said...

wah,, cantik nye dress tu... nanti Riena tolong carikan link2 yang ada jual dress macam tu.. InsyaAllah... :))

Aisumi Chan Kawa'i said...

kakk.. baju dress yg sy hadiahkan kat akk tu boleh pkai kot? :P hehehe~

Bunny Nur Riena said...

Yunk, cuba cari kat sini http://www.blessboutiquee.blogspot.com/

Atau kat FB :-http://www.facebook.com/pages/MyCloset/180579565290600?sk=info

Zie Madini said...

AISUMI
--> tu arr/ ingat nk jimat dgn pakai baju yg sumi hadiahkan tu. tp sayang arr...bahagian dada dah jd ketat giler

bdn akak dh menaik. tu yg kena beli yg baru..sobsobsob

Zie Madini said...

RIENA
--> thank syg. harus zie terjah skrg. nak usha. kot kot ada yg berkenan.

YaYaNsMuM said...

Gud luck yer...semoga bertemu pujaan hati..cewahh!heheh

mer said...

ladiesfash.blogspot.com ;)

eVa said...

wewittt kck dress tube ya lok.. harap tak nemu.. mek tok dah jrang carik bj on9.. dolok bukan main jak eh.. haha

H.J said...

haha..merah habis..

mrs. daydeck said...

kmk ada suggestion dress. kamek selalu beli baju rah blog tok. dress tok sik payah pake inner gik.

http://cock-tails.blogspot.com/2012/02/adele.html