Ingatkan Alahan Mengandung Dah Takde Lagi, rupanya.....


Baruuuu je nak hepi² ingatkan alahan mengandung zie dh takde lg dh bila hampir 2 minggu takde alahan...alih² starting ari sabtu lepas, dtg balik kooo alahan org :( Uwaaaaaa...

...start lg dah loya² dan kepala pening² dan muntah² :(









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BLOG MIRA MEGHA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Ciare Baha said...

Alahan is good tau Zie. It means baby's development sedang berinteraksi dgn system badan ibu. Kite penah baca kat babycenter.com :) It's a good read.

Bui Junaidi said...

MUN KMK DOLOK SAMPEY UMO BABY 5 BULAN CMYA BOK XDA MABUK2 GK...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

kesiannya zie..sabo ya....lumrah ibu mengandung tu..

KhaiZa said...

alo lo lo.. siannya dia... sabar ea.. nanti hilang alahan tu..

AmirFX said...

Mungkin baby ya lapar kali nak?

Tihara said...

ala cian nye..agaknya dni camne ea, dah jarang updet blog..fenin2 gak kut..tp cute la pic dni tdo..take care zie..Insya Allah tk lama ok la tu zie, cuma tgal nk usung pewut je pasni.. :)

Qaseh Suhaida said...

sabar ye Zie...banyakkan rehat


baru kita sedar betapa besarnya pengorbanan ibu mengandungkan kita dulu kan

cik ika said...

ala siannye sis..

[sutera kasih] said...

kazen kmk 2 bulan beturut2 alahan huhu

K O R I E said...

jgn mkn mkanan yg berempah byk.
nt lg loya k.
brhenti berehat dlm pertengahan kerja k, unt krgkan penat ibu mgandung ;)

Ardini Humaira said...

yunk...
aku skang, alahan agak terok jugalah.. takleh masak guna bawang2 bagai.. yang ada bau2 aku takleh trima.. aku tak makan nasik dah seminggu.. huuhu.. aku makan pasta, mi, bihun, roti., gtu je.. nasik tak leh masuk tekak aku... mual manjang bau lauk :'(

eVa said...

ow tedah. mbak byk rehat zie.. ilek2 jak ktk. boh layan ilak mood ya, takut kin jadi.. mesti slalu ceria.. sak bby pun slalu ceria kedak ktk deng.. ;)

YaYaNsMuM said...

Sabar la dear...alahan tu buat Zie more appreciate ur Motherhood moments...at least u know, confirm u preggy. Like YM dulu, langsung takde alahan, tiap kali tu berdetik, "betul ke aku nie preggy???" huhuhu...

Bunny Nur Riena said...

alahai comelnya dia tidur.. hehehehehehe..:)

My Life's Journey said...

uuuuuu cian zie ..zie ... banyakkan rehat juak a ..uuuu mesti c lamak gik dear akan berenti alahan :)