Lepas Makan... Terbongkang TIDO :P


Ini lah dia my new colleague kat opis tu, Miss Wong. Dia jugalah my lunch partner...hehe. if weols nk gi lunch...for sure weols berdua je. tp selalunya gi tapawa je la...pastu makan kat opis :P Mls nk makan kat kedai since masa rehat only 1 hour je

...kang terstuck dlm traffic jammed, naya masok opis lewat. tu yg tapaw je...hehe :P Weols selalu tapaw kat The Spring. Nk parking senang ^_-





Pd hari selasa tu, zie tapaw mee je. Lately ni selera zie nk mkn nasik mmg ke laut nah taw uols. Tu yg dok makan meee meee je. If nasik...alamatlah tak selera. Makan pun dgn small amount je.

...takpe². kata org simtom² gnie akan berakhir bl kandungan masok 3 - 4 bulan. Hopefully :)





Since zie lately ni, cepat rasa mengantuk. So kena lah cepat² makan. Pastu gi kat Conference Room....tarik kerusi utk di sambungkan, set alarm on 1:30pm. Pastu... ZzzzZzzz ler jawapnya. hehehe... syorgaaaaa :D

...org preggy in early stage mmg kuat tido ke ek? Kerrr zie sorg yg berperangai gitu??? Hehe :P Rasanya tak kot...






Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
--- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Masz Sidek said...

bila perut kenyang...
mata tauk ngantok...
di tambah gik bilik ada aircon sejuk jak... ;P
nak mata makin layuk...

zh-ena said...

ena dulu tgh drive pun dah rasa sleepy sgt

Aeen said...

mmg pun...aeen pn same gak...mgantuk jer....asek nak tdo je memanjang...heh.

Pupel Liyana said...

hehhee. kakak pupel pun cam zie. bila mengandung, membuta je kerjanya.hehehe:)

KhaiZa said...

hi hi hi.. biasa la tu.. diawal2 kehamilan selalu mcm tu.. bila dah lama sikit nanti.. ok la..
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

Cik Meeja said...

Hikhik! Nak tdo pon harus berposing..CM dulu kaki tdo gak.. Giler ari2 keje ngantuk je.. Nak kate preggy mmg tak ar.. Tapi CM ni hb rendah, orang kate hb rendah oksigen kurang..Tu yang cepat tired.. Tdo plak bukan alang2..Kadang2 sampai 2 jam terbabas..Haih~~~

Pssst nak bgtau 1 rahsia, jangan jerit kat onglain tau..Lokasi tdo CM bawah meja lam opis! Ngahahahaha!~~~ Siap penah termimpi2 lagi kantoi ngan bos..Tp skang da xde da wat perangai cenggitu..Kekekekek~~~

Tihara said...

wahh main manis berseri2 wajah mommy to be :)

Nizam Ijam said...

penuh kemerehan..hu2

fatin amalina husna said...

awww..sedapnya tgk mee tuu..haha..

husna rasa mmg ye kowt klau preggy awal bulan trasa ngantuk dan cpat pnat..my cousin tgh preggy skang pon mngadu cpat sgt letih dan cpat mngantuk..due blan 5 nie insyaALLAH..

nur anis said...

akak saya time pregnant dulu asyik tidur je..kat tempat kerja pun tidur,...huhu

Adam Malaysian Idol said...

zie zie ... nama pun dah kekenyangan, ditambah gik kenak ekon ... fullamak ... best na mun tido koh ...

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhh dear makin berselera umi tengok zie makan .. wahh mesti sihat baby dlm perut :)

CHU MAJORFLAVA said...

kamek dahlah susah nak makan susah juak tdo..hehe..bgs lar dear,dey ktk disiplin ktk mpun.sehat anak ktk lak.

AmirFX said...

Pas makan ya soh ngantuk kali... :D

Ardini Humaira said...

bertuah ko yunk...
aku tak de sape sudi hadiahkan... sedih :'(

pRincESs_N said...

kuat tdo sbb bdn kita letih agknya...t8 care beb..

Miss Nadya said...

eh eh...mummy baby ni tuat mamam..:)

Cik Rose Cute said...

Kebiasaannya...ibu mengandung pas makan mesti nak Zzzz...hehehe..