Merayap Di Kuching Sentral ^_- Rembat Red Black Slipper :)


Lepas balik dari klinik on last friday minggu lepas...Zie and dillah gi shopping taw. Hehe. Pssttt...dgr je SHOPPING, dari tak berapa nak sihat terus jd SIHAT kau! Haha...dasar kaki shopping kan :P





Weols laki bini gi tgk² barang kat Kuching Sentral. mana tahu kot kot ada yg berkenan di hati. Kalau dah agendanya shopping...gerenti lah hado aje yg zie rembatkan..hehehe.

...shopping dgn laki best wooo. TAK PAYAH keluar duit sendiri...lalala +__+





Inilah yg Zie rembat kat Kuching Sentral mall. Red and Black Diadora slipper :) Its sooooo Zie Madini kan...hehehe.




Pakai teros! hehe. Adeh...malu plak tgk kaki kementot tuh..hehe. Pssttt...still belum hilang lg kooooo inai pengantin tu. Lama nah nk hilang kan. Kat jari tgn pun ada few fingers yg belum hilang gak.

...mmg bgs lah inai Manjit Sindhu tu kan. dah 2 bulan lebih dah...masih gak menerang belum hilang sepenuhnya :D





Muka happy bila merembat barang sesen duit sendiri pun tak keluar...hehe. Tu yg bestnya ada husband kan uols kan...hahahaha. Tp zie n dillah ni jenis give n take ar. Dia beli brg zie...

...nnti turn zie plak yg belikan barang utk dia :) baru kemaniskan berpasangan terasa ^_^ hiksss










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Weeda said...

waahhh..zie dah nampak chubby..=)

CHU MAJORFLAVA said...

selepar nipis nyaman k jalan sik skt pgg..hehe

- Ma StOrY - said...

kak zie cantiknye bg blogger...
ee nk gak mcm nie boleh ? :PPP

Tihara said...

waw inai masih merah d jari. :)

eVa said...

yahhh.. betul tekaan mek.. ktk milih header merah.. sesuai abiss.. cute n sweet jak header ktk.. kck!! suka ngga!! hehe..

slipar dak bata ngn hush puppies nyaman juak eyh... asal jak slipar ada bunga, takut licin bh deng nakow

missNick said...

cantik n selesa selipar mcm tu....sesuai utk preggy mom.....yg x preggy mcm sy pun selalu pakai yg style mcm tu hehe....

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mesti merah ..membara2 ..kacak lepar kitak zie ..leh kmk pinjam ka?pannggg!!

WaWa said...

Kak Zie, best x Kuching Sentral ya? Banyak kede kaaa? sik tauk pun leh dishopping juak sia duhal. XD

AmirFX said...

Kmk lom pergi gik kat sia..

daria said...

aih zie bukan bok 2 bulan lebeh ka kita nikah. kita sama date hehehe. 11/2 bok 3 bulan

Redbloodsnow said...

DARIA
-->> wakakaka. eh aok ow. hahaha. typo. nak betulkan lok..kihkihkih

Redbloodsnow said...

DARIA
-->> wakakaka. eh aok ow. hahaha. typo. nak betulkan lok..kihkihkih

Cik Rose Cute said...

inai tue bagus ke zie...nanti carik nak try untuk anak dara kat umah nie...hihihi