Minyak Wangi For My Car ---> Ambi Pur


Memandangkan Dillah dok komplain kereta bau plastic coz zie tak letak any perfume **kan zie alahan dgn bau dah skrg** ...demi suami tercinta, Zie belikan lah perfume utk kereta. so that dillah tak pening cium bau plastic lg...hehe





I pick Ambi Pur perfume yg bau dia fresh & light. Bau ni kurang kuat ler...so zie takde la pening sgt. Before preggy zie dok setia guna Little Tree. But now tukar ke Ambi Pur coz bau little tree tooooo strong.

...mabuk darat zie kang. Hehe. Biasa lah preggy ni, mcm² karenahnya :P






Time dillah ade, zie letak paling full. But if dillah nan hado, zie letak palinggggg kecik. So that bau tak kebauan sgt. More over zie jarang guna aircond. Sejuk. Ceaaa sejuk kerrrr nk jimat minyak woi. HAHAHA.

...dua² kot ^_^ Ngeeee....











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Bunny Nur Riena said...

demi suami tercinta mesti kena jaga hati dia kan.. hehehehe.. so sweet la Zie.. Kitorang memang suka dengan bau2an dari Ambi Pur.. sedap jer bau dia..

Dilakochan said...

Demi suami tercinta, harusss lah menjaga hati gitu! ahaha

Kita kalau wangian kereta suka glade!

Or ambi pur yg gantung kaler furfle tu! hehhe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

syurga isteri dibawah tapak kaki suami.. nk xnk kena gak la dgr ckp die.. hahaha.. ade effect ke ek ngan wangian tu utk wanita pregnant ?

My Life's Journey said...

Cian kitak yunk .. alah gan bau minyak wanggi .. clamak gik ilang la alahan ya ar ..

AmirFX said...

Kmk suka bau yang after tobacco ya... Best...

zh-ena said...

suka letak daun pandan dlm kereta..baunya harum jea

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM pun guna wangian yg sama...:)