My 1st Watermark Design...hehe. Buat Sendiri OKEH :D




Salam uols. Zie sgtttt sgtttt happy taw hari ini. wanna know WHY??? Its because mlm semalam zie berjaya sudah buat my own watermark. SENDIRI BUAT OKEH! Haaa tu dia zie caps lock kan. Teruja maa. hohohoho.

Meh tgk watermark yg Zie buat tu :D










W/pun tak berapa nk prefect Zie cutkan my gambar tu...still okeh bangga mak noks. sendiri buat tanpa sbrg bantuan dr sesiapa pun. Itu yg buatkan zie bangga... lalalala :P YES! Lepas ni leh ler buat pelbagai jenis watermark ^_- hiksss

Pssttt...senang rupanya buat kooo uols :P Zie guna PHOTOSHOP..hikss








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

23 comments:

YaYaNsMuM said...

cantiknye...pandai Zie buat.(^_^)

KhaiZa said...

wau.. bagus la tu.. practice make perfect
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

fieda said...

waaaa...cantik la zie..pandai jgk zie ni...nak mintak tlg wat kan buleh....??kak fieda sampai ni tak der watermark...huhu..oh ye..zie guna ape yer buat watermark..photoscape buleh ke?

AzlanAyu said...

santikk nya...mcm mana nk wat ni?huhu nk cuba juga tp :(

@juera said...

lawa la..pndai zie gna photoshop..ak x reti lgsng..hehe

CHU MAJORFLAVA said...

well done dear!!hehe..see senang nak mun dah minat.

Zie Madini said...

KAK FIEDA
--> hehe. thanks kak. tp kalau buat utk org ada kureng sikit. tp nnti zie try ek. akak send lah gambar akak yg bahagian kepala nampak penuh ek. nnti zie try buat mlm karang

send ke email ni princessredbloodsnow@gmail.com hehehe. kasi URL blog sekali ek :) BTW, zie guna photoshop. photoscape tak leh buat

SyUhAdA said...

cntik..
bleh la wat kat syu 1? hehe..

My Life's Journey said...

Pandai kitak buat zie ..pas tok leh buat bisness ya ehhh

POSH76 said...

nice..buatler tutorial

eita said...

ita try jugak ..berpinar mata...pah sdah tak menjadi..
lain kali leh lah buat tutorial erk..

♥z@z@♥ said...

wah..tere ah ko yunk..leh la aku ngendeng ko suh wat tuk aku jgk..hehe

Uchi kay-f @hmad said...

woah! tererx3..PHEWITTT..HIHIHI..(tercaps lock)

RT:POSH76 said...
nice..buatler tutorial

Masz Sidek said...

kmk sik berapa panday gilak pakay photoshop ya...

Natasya Naslin said...

perghh =) lawa2.. sy reti gune photoscape jek .. haha =p

Siti Asiah said...

Cantik banget la Zie...nak satu...hihi

AmirFX said...

Ya boknya watermark.. haha...

FiZ said...

okla tu...photoshop ni sbnrnya mudah je kan...kalau kita selalu guna, lg senang.Saya dah lma tak guna, lupa da sikit-sikit..lehla kak zie buat tutorial lps ni ;)

Cik Rose Cute said...

cantik la...zie kreatif jugak zie nie...

ikafantasi said...

zie, sy try download photoshop, tp semua xleh..zie ada link nak download x??dari last week try tp xboleh gak..

Adam Malaysian Idol said...

aih hey ... jeles na kamek koh ...

zie, leh la ajar kamek pastok o ... kamek mok juak koh ...

Zie Madini said...

IKA FANTASI
--> errr kalau yg itu zie tak tahu lah. coz zie nyer ni licence photoshop. hehehe. install gune disc

mintak abg nyer :P

ikafantasi said...

iyeke..k xpela cik zie yg comel