Nak Ajak Husband Makan Kat Sini Nanti


**Photo credited to Anna.net. Sumber dari Google**




Bila my husband balik pd hari Ahad ni karang, Zie nk ajak dia pi makan kat Atok Kopitiam ni lah. Ari tu ada kuar dlm rangcangan Jalan² Cari Makan. Tgk menu² dorg, mmg meleleh lior di buatnya.

...itu yg nnti nk heret husband ke sini ^_^ Ngeeee. Its our turn plak utk JJCM...hikss :D








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Bunny Nur Riena said...

wah.. nampak restoran dia ni pun macam sedap jer makanan dia kat sana... hahaha..
Tolong kirim salam jer dengan makanan dia kat sana ye.. :)

Cho Zila said...

mesti bestkan kedai atukni...

mMoOnN aAlLeEaA said...

dekat cney restoren tok zie. balit ke kuching kelak ingat nak g sia

Dilakochan said...

Tgk dr luar, cafe nya menarik je!
Harap rasanya pun menarik mcm digambarkan lah ek!

Bole la share nnt lps dh try zie!

ArELeEz said...

kat sarawak ke? ape spesel menu dia? cer citer.. cer citer..

I`mulan said...

dah tukar nama n domain ek...
singgah dari Mulan Maseirra

take care ya!

SyUhAdA said...

dah lama x tgk JJCM..nnti share la mknn yg ada kat sna ye..mne tau nnti satu hari dpt g s'wak..hehe..

AmirFX said...

Tang best jak tempat ya...

Pupel Liyana said...

pupel kalau tengok jalan2 cari makan mesti terpengaruh, gerger..

My Life's Journey said...

kacak juak kedey ya yunk ..cne kah tempat ya ? nyam nyammmmmmm