Ngidam Nasi Ayam... Terus Husband Heret Pi SCR Xpress :D


Eh...bam bam TEMBAM dah mak koooo noks. HEHE. Well, what did u expect kan. Nama pun tgh mengandung. For sure nya bam bam jadinya. Kang klo still kurus melidi...korg gak yg pelik tgk nanti :P

...Pssttt, inilah yg bestnya bila husband in town. Sebut je nk makan apa. terus ZASSSS dia pi pecut bawa gi makan :D





Aritu weols ke SCR Xpress kat The Spring :)





Zie ngidam nk makan nasik ayam SCR Xpress. Tekak ni memilih...if bagi nasi ayam kat kedai lain. Haram nk telan. Muntah je keja. Tp kalau bagi yg SCR Xpress punya....laju je habiskan.

Pelik bin Ajaib kan...hehe. Berkarenah nah :D





Bakal mak budak yg sedang menunggu saat utk melahapkan rezeki yg terhidang...HOHO. Rasanya...tak lama lg jd kembang mcm belon zie. Adeh!





Air plak, skrg ni HARUS kooooo order air soya bean. Errr....awat berais zie oiiiii. Hehe **sengih kambeng**...alaaaa, sekali sekala takpe la ek uols. Jgn plak start bebel Zie ea.

...anak yg nk minum berais tueeeee. HAHA. Lariksssss :P





Bila hajat tercapai....OTW balik umah dgn senyuman sampai ke telinga ler jwpnya...hiksss :D Harap² bby dlm perut ni membesar dgn sihat walafiat hendaknya :) Aminnnnn.

....sungguh uols, tak sbr zie nk tgk muka bby zie taw ^_^












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

Ciare Baha said...

nice shades lah yang. brand ape ek? :D

Jiejah @ Iza said...

hepi tgk adik nan sorang ni happy.. x sabar gak nak tgk bb zie ..

Bunny Nur Riena said...

wah hepi la tu husband dah bawa p makan apa yang di idam tu.. hihihihih... BTW, memang bagus tym2 mengandung ni amalkan minum air soya bean sebab memang dah terbukti, baby akan putih dan gebu jer.. hehehe.. tapi tak mo ar minum yang ada ais2 tu k... jangan amalkan k..

Rafflesia™ said...

tahniah untuk bakal ibu ni.. =.=

kurangkan buat kerja berat2.. tau? dan semoga baby cute dalam perut tu sihat selalu..=.=

Tihara said...

alhamdulillah rezki ngidam zie..heee :)

Lulu Caldina said...

takpe, masa ngandung jer leh manja lebih-lebih... nak makan apa pun makan jer, esok dah bersalin, boleh diet :P


semoga sentiasa sihat dear :)

Siti Asiah said...

Nak makan jer alasan beby yea Zie...hihi
Cian bebi...(senyum nakal)

Adam Malaysian Idol said...

yah .... yo nyeh ... zie dah start ngidam macam2 dah .... hoorey ...

fieda said...

biasa la pembawak budak...:)

Mr.Clive said...

serious that chicken rice membuatkan aku laapaaaar gilerrr! :"(

K O R I E said...

ungtunglah akak ;)

berseri jea dia .

Farah Shamsudin said...

terliur la tgk nasi ayam tuu..

Cik Wanie Ghani said...

lawa sunglass u tue,
cute jer,
hihihihi...

maunya x tersenyum,
dah dpt apa yg nak dimakan kan,
mestilah :)

Cik Meeja said...

Hehehe..Tengah beselera nak makan itu, makan jela yunk.. CM pon tumpang tak sabar nak tengok baby zie.. Hope baby & mama baby sihat2 selalu.. =)

Cik Rose Cute said...

hehehe...sedapnya nasi ayam....

Adreynie Elisya said...

yaaang!
dillah makin brisi aku tgk pas kawin ni yang..
:)))

waaaa,aku nak khatamkan story ko ni...
lama aku cx on9 weh..
ni pun curi2 dari ofis..