Rasanya Dah Naik Jemu Dah Zie Kot :D


Salam dan morning uols :) hari ini zie in mode sopan dgn memakai baju kurung ^_- **Oooo...jd hari lain tak sopan la ek? Tettt! Hahaha. KIDDING!** Nasib baik baju kurung fesyen tu still lg muat utk di pakai.

...cuma kat bahagian pinggang, dah semakin mengetat. Paham-paham aje lah kau uols. Perut dh semakin membuncit ^_- ailike! hehe





Laksa Sarawak **kuah dia zie belum tuangkan ea** Haaa...benda alah ini lah yg zie rasa dh naik jemu utk zie makan. Mane taknya, hampir setiap hari zie dok telan laksa sarawak.

...nak beli makanan lain, tekak tak terima :( Rasanya, laksa ni pun tekak dh mula tak terima. Nak breakfast ape lah lepas ni ek??? Aduhaiiiiii bayi mama di dlm sana...kau nak makan apa ek? Hehe :P

Seriously, Zie dh tak tahu nk makan apa lg dh skrg. Semua makanan seems meloyakan :(











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
TRIOLICIOUS BLOGSHOP
-- Click SINI Tempat menjual
pakaian dan tudung yg cantik
dgn harga yg berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Ciare Baha said...

Sedapnyaaaa laksa sarawak ittewww slurp! hihi

Cik Meeja said...

Alahai, ciannyer..Patotla orang selalu cakap betapa besar pengorbanan ibu mengandung.. Terpaksa menempuh segala kesukaran cani..Tabahlah mama zie..

NONO said...

dah bpe bulan zie?

Aeen said...

aeen pulak tengok nasi xlalu nak makan....xtau la nk mkn ape dah....uh....asek ulang mkn yg same je..naik jemu lak kan..

Siti Asiah said...

Zie suke mihun sup tak?sup plain sikit...cb sup2 plak...;)

Siti Asiah said...

Setahu akak klu slalu mth2 kn jauhkan makanan berminyak,pedas,bersantan...

Aurora said...

Lamaaa tak jengah. Tup2 dah langsung, dan dan berisi pun. Congrats!!!

Stilla Royazrie said...

kmk bok bekfest laksa pagi tadik yunk...kmk tok laksa sik brapa gilak...ermmm mun lejuk mkn laksa mek suggest otw ktk g kerja ya singgah lah meli kuih muih or nasik lemak kah yunk...singgah area satok...sik pun siggah kat kede kopi kah..huhuhu...sik ktk lejuk mkn laksa hari2 yunk...

My Life's Journey said...

cian dear .. clmk gik hilang la rasa loya2 ya dear ..tabahkan hatimu huhu

KhaiZa said...

membuncit ada isi tak per... jgn membuncit dengan lemak.. ha ha ha .. susah nak turunkan