Ribbon Rings Di Jadikan Sebagai Shawl Accessories +__+


Yayyyy! siap sudah my ribbon yg zie tempah dgn my BFF, Tilla last week :) Ada 4 warna, red, baby blue, black and black white polka dot :)





FYI, those are Ribbon Rings ek uols. Before this mmg zie gunakan buat jari. Tapi selepas zie try jadikan ia as shawl accessory...terus falling in love. To yg placing more order tu...hehehe.

...nak tgk sample zie pakai ribbon ring tu di shawl tak? Meh zie tunjuk ek :)





- using red ribbon ring -




- using white ribbon ring -



- using baby blue ribbon ring -



Seee...comel tak shawl kelihatan bila ring ribbon tu di letakkan kat paras bahu cam gitu? Hehe...zie puji ribbon ring di shawl tu yg comel ek. Bukan diri sendiri. Tak kuasa nk puji diri sendiri *__*

...selalunya dulu zie letakkan kat paras telinga (for ribbon brooch), so skrg nk tukar selera plak. Letak kat paras bahu (for ribbon ring)...hehe. Kreatif tak zie berfashion? Ceaaa...hehehe

Oh ye, if uols berminat dgn Ribbon Ring ni. Order je kat tilla at this email shatilla2004@yahoo.com :) price dia RM8 per unit.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

My Life's Journey said...

cantik ..dear memang kreatif ..umah2!!!

My Life's Journey said...

cantik ..dear memang kreatif ..umah2!!!

LidiaSuraya said...

chomel chomel... baru naik skit seri tudung tue kan bila pakai ribbon ring nie

♥z@z@♥ said...

cantek..

Bunny Nur Riena said...

wah cantik ar.. padan sangat dengan Zie yang sememangnya comel dan cantik.. hhehehe.. BTW, Riena pun ada tempah gak kat Tilla, Riena order brooch. tengah tunggu pos laju hantar kat Riena jer lagi... ini yang membuatkan Riena tak sabar nak tengok sendiri brooch Riena tu..:))

MARIA LIZA said...

Memang kreatif..Orang pakai kat jari Zie pakai kat tudung..boleh ler cuba...Memang sweet sangat

Qaseh Suhaida said...

Pandai Zie berfesyen yee...nampak nice macam anak dara lagi tauuu

anyway, header baruuu yee...cantik.

Aku Bah Nie Imah said...

kak zie klu tuk jenis klip bukan ring ada ke juga ek...

Zie Madini said...

IMAH
--> ada je imah. imah ngiyau je dgn tilla ek. ada yg jenis clip, jenis brooch. suma hado. hehe

AmirFX said...

Kedak rerama jak... :D

Adam Malaysian Idol said...

kacak da o ... nasib la kamek tok x makey dak tudung koh ... mun x tek, da juak berkenan kali dihati ini ... hu3 ...