Story Time Perlawanan Bola On Last Saturday ^_^


Ingat lg tak yg zie ada mentioned on saturday melalui auto publish entry yg zie n husband akan tgk football match Sarawak VS Felda United??? If tak ingat, uols boleh click --- SINI utk baca balik entry tu ea ^_-

...so here entry yg tertunggak tu ea. Baruuu ada masa nk storykan...hikss :D AMARAN! Entry ini byk gambar taw. Siapa yg tak suka tgk...sila tunggu next entry. Thanks :)





If uols nk tahu, zie n husband semangat kooo. Weols dtg awal 1 jam. Match start on 8pm. Tp zie n husband dah pun kat ctue before jam 7pm...hehehe. Actually, utk dptkan parking sebenarnya :P

...thats why pergi awal ke stadium ^_^ hehe








Kebosanan menunggu lama...weols laki bini bercamwhoring ler jawapnya. hikss. Org still lom ramai dtg. Itu yg my husband melayan nk bercamwhoring. Kalau lah ada ramai org...jgn harap dia nak...hehe :D




My husband dgn abg dia dan kawan abg dia. Yg kat tgh-tgh tu abg husband zie taw. Seumur dgn zie. Still single mingle lg....siapa nak. cepat hantar borang kat zie ea? *_* ceaaa..promote abg ipar weh. HAHA





See...ramai kan org. Hampir penuh satu stadium tu taw. Kesemuanya penyokong team Ngap Sayot (pasukan sarawak ler) kot....hehe




Haaa yg kat bawah tu....tu group penyokong kipas-susah-mati team ngap sayot taw. siap lagu-lagu pastu pukul drum bagai. Mmg semangat giler. Ini baru di katakan penyokong tegar!

...bagus, bagus. Hidup Ngap Sayot! :P




Dillah..kalau pasal bola, dari sifat pendiam senyap senyap. Terus bertukar jd hyper active taw. HAHA. Bingit telinga dgr dia jerit. Perghhh....lelaki dgn bola ibarat aur dgn tebing kan?




Hehe...hado lagi snap gambo :P




Muka happy bila Ngap Sayot (pasukan sarawak) menang 2-1 :) Dillah org yg paling happy :D Happy sampai TERPIJAK jari bini time dia melompat happy bila tgk sarawak goal kali ke-2...

...sakit taw jari zie. nasib baik tak parah...hehe. Pape pun, balik dari tgk match ni...zie mendadak tak sihat :( Mana tak nya...mabuk manusia aku taw. Mane dgn bunyi bingit, mana dgn asap rokok.

Eee...taubat lah nk gi tgk match bola lg. Azab! hehe











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

kamek skali jak rya..pasya sik tahan nga org kaie & mabuk.lu jerak nak g gik..tauk sik ktk mek sa belah abg mek ada bala2 dak dillah or dudi.tapi mun belah bapak dudi kali sikda nya related ngan dillah.mun belah mak mayb related.huhu..wadda small world.

Miss Nadya said...

akak dah tukar domain..ho yeah..berapa setahun akak? beli mn kakak?

domain with hosting atau domain shaja?

akak,next time akak tak yah g yer..akak preggy,cian kat baby..ni akak rest taw..:)

tapi memang best pon sebenarnya dpt tengok bola live..

tahniah ream sarawak menang..:D

Ciare Baha said...

gigih jgk zie ke stadium. kite dulu mmg xkan laaa masuk ke sesak2 tu. tgk org ramai 10 org pon dah pening haha. "lelaki dgn bola bagai aur dgn tebing" tu 99% je kot. Sbb hubs kite x layan bola lgsg. Kalo negeri dia (Tganu) ade match lawan dia wat bodo jer padahal umah dkt gile dgn stdm bukit jalil :D

psttt, berseri2 nahh zie time pregnant ni :)

KhaiZa said...

sempat lagi ea... tengok game..

Erynz Shah said...

untung dpt tgk bola.. hehehe..
lelaki ni mmg over skit klo bab tgk bola. nak2 kt stadium

Bunny Nur Riena said...

alahai... semangat nye nak nonton bola moomy-to-be ni yer.. hahahaha..
bab jari dipijak tu, seyes dapat merasakan juga sakitnya.. semangat sangat your husband yer sampai kaki terpijak jari wife dia..

Lulu Caldina said...

zie, tgk bola lah best...
mcm kat rumah ni, asal ada game bola jer, TV adalah milik lulu ^__^

AmirFX said...

Lamak dah sik nangga live menbol.. Biasa dolok marek kmk men dekik pagar jak mun nak masuk stadium.. haha.. Zaman ya dah berlalu nektok...

Cik Wanie Ghani said...

amboi sempat lagi g tgk perlawanan bola yer,
hihihihi

Stilla Royazrie said...

lamak dh mek sik ngr...last ngr masa form 5 marek...roy mun kmk ekot bkn nya mok mbak pun..huhuhu...

psssttt yunk, ptt pun swk menang mlm ya, blogger famous dtg ngr cdak main...heheheh....:)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhh tok nang semangat bola ... chayo2! kacak kitak dear ..romantik ..chak!