Tak Jadi Ambik Cuti 1 Whole Day... Terpaksa Gi Kerja


Zie td after lunch time dah masok balik office. Kan td kat my Auto Publish entry dok ngiyau gtaw zie ambik 1 whole day cuti kan. Sadly...have to go to work. WHY??? It is becoz, hari ni zie lom fully finish my pregnancy check up.

...bersambung esok petang plak. Adeh...boleh gitu? Huhu. Memandangkan esok half to gi check up lg, terpaksa lerr zie inform miss D yg zie cancel ambil 1 day leave tp hanya ambik half day je utk hari ni.

Means esok...kenak tunggu berjam jam lg ler jawap nya ni. Psstt...td pagi zie tunggu dari kol 8am sampai jam 11:30am baru di panggil masuk. Aiyoyoyoyooo...!!! Tp yg bestnya, nurse² kat situ semua FRIENDLY!

...ailike! sapa kata government nurse garang??? Tak semua taw. sgt loveee nurse kat klinik tue :)












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

[sutera kasih] said...

alalaala cian ktk kak huhu
sabar jak k,

Bunny Nur Riena said...

alahai ciannya... tapi tak per ar esuk bole sambung lagi.. tak semua nurse gov ni garang.. ada sesetengah jer.. apa lagi kalau kat klinik desa.. lagilah friendly.. suka sangat2...

Cho Zila said...

akakpun suka nurse kat PPUM dulu2.. best2 belaka.. nurse gomenpun oraitjer.. harap semuanya ok yerk zie..

Cho Zila said...

akakpun suka nurse kat PPUM dulu2.. best2 belaka.. nurse gomenpun oraitjer.. harap semuanya ok yerk zie..

Aeen said...

aeen pn pagi td gi check-up...appointment kul 8.30pg kul 8.30 la ain smp...tp x bpe lama sgt la tunggu kul 10 da balik opis...tu pun sbb x jmpe doktor lg..kene tunggu bln dpn...huh..

@juera said...

alala..cian zie..tu ler kn sllu org ingt nurse kje gomen ni garang. ssh nk snyum tp x smua la cm gitu kn zie..sabo je la diorg yg bmulut gitu..huhu

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)


sabar sis..:)

YaYaNsMuM said...

Mmg jenuh nunggu kalo nk wat checkup.huhu.sbr jelah dear.

AmirFX said...

Ritok kmk cuti full day.. :D

zh-ena said...

masa yg plg tak suka nak buat ketika preggy..nak tggu nama di panggil ketika wat check up

My Life's Journey said...

ala ala cayang ucuk2 .. tak pe zie ..ktk perlukan rehat yang banyak tau .. rehat ar