Tak Lagi SERIK....??? Still Lagi Sumbat Pelbagai Benda Alah Ke Dalam :D


Kan hari tu husband belikan zie --- a new handbag Guess. Awal² lg dillah sound kat zie....jgn pi letak byk² barang kat dalam lg. Zie plak...sehari dua je letak sikit barang ^_^ hehe

...lepas tu, mula lerrrr menyumbat...










...segala benda alah zie sumbat masok lg kooo uols. Ko tgk tu...siap ada botol air yg penuh dgn air bagai weh. HAHAHAHA. Mana tak nyer handbeg nk jd berat cam batu...kehkehkehkeh. Ini dh consider sikitttttt yg zie sumbat taw :P

...air tu penting utk zie, tu yg heret ke hulu ke hilir...miahahahaha. ALASAN! :D









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..kamek teruk agik dr ktk..xternal hardish,organizer & pencil case semua sumbat masuk ke dalam..LEO kali.nina LEO juak pey uras pun buang ke dalam ya..=p

Masz Sidek said...

hehehe... beg kmk berat ngan buku...
sini2 mek jln mesti mek embak novel... blm tambah brg lain...
kadang2 sakit bahu... segal bag berat... ;P

K O R I E said...

huhu, biasalah kak
prempuan klu bleh semua nk isi dlm beg.

;)

lily lotus said...

takpe, tak putus punya. agak2 koyak beg baru akan menyusul hehe

Bunny Nur Riena said...

hahahaha.. lucu ar Zie ni tau.. hahahaha... tak serik2 kan tu ar.. cantik sangat beg tu..

nur anis said...

huhu...dulu kalau pakai beg besar, saya pun sumbat segala benda..tapi sekarang, pakai beg kecik..tak muat nak sumbat macam-macam..hihi

farrah said...

biasa la zie... kita perempuan kan mcm2 barang ada haha... mekapnya lain... purse dengan segala macam mak nenek dalam tu lain... pastu external hd pun nak masuk sekali... kalau blogger nak kena angkut camera sekali... haaaa acaner?

jom shopping handbag murah-murah je la dengan saya ;) boleh lenjan sampai hancur tak sakit hati sangat... ihik.

Tihara said...

ingatkan botoi susu bby..heheh :)

Cik Wanie Ghani said...

cantiklah beg guess tue,
biasalah yunk,
selagi ada ruang selagi tue akn dimasukkan brg2 ke dalamnya,
hihihihi

fieda said...

yg penting botol air tetap kaler merah..hehehe

cik chinta said...

kite pon jenis zie. main sumbat segala mende dlm henbeg. pastu mula la mengadu berat la, apela.

mMoOnN aAlLeEaA said...

gik ok ya zie. kamek pernah mbak stapler, gunting, pensil case, klip kertas masa kamek kerja kat opis lamak dolok

Cik Meeja said...

Ekekekek..Kalo da name pon pompuan, memacamla benda alah nak menyumbat.. Segala macam mak nenek nak sumbat masuk dalam handbag..Lagi besar beg, lagi banyakla ko caca merba masuk..Nganhahahahha~~~ ^_~

Do visit us at :
RAFHANAH BLOGSHOP

dela said...

akak sendiri dlm beg dh macam peti ais.. mcm2 ada...hhee

SyUhAdA said...

haha..tu la..mula2 tu bleh la ltak ckit2..lma2 smakin byk lak..

Miss Nadya said...

cumbat manyak2..:D

kakak...+NANG tu,nak wat automatik mcm mn kakak??

AmirFX said...

Speechless.. haha... :D

Zura said...

hahaha...lg besar beg lagi byk brg nk sumbat ye zie..

Adam Malaysian Idol said...

alang2 na ya zie ... sumbat sekali dak make up 1 set, set pencuci muka n banyak gik koh ...

pasya beli gik handbag baru ... wakakakakaka ...

jangan mare a ...

eVa said...

ahahhaa.. xsah beg mpuan mun x penoh lam ya.. mun adek mek dasyat abis.. kedak mbak 10 buku teks tauk x.. xtauk pa dmbak nya.. hahaha

Cik Rose Cute said...

hehehe..belum ada baby lagi...,kalau ada baby...pampers baby mungkin zie sumbat jugak...