Turn Zie Plak Yg Membeli Barang Utk Husband :) Give and Take Maa ^_-


Disebabkan aritu Dillah dok complain...kasut dia dh ketat. Sakit kaki dia pakai, katanya. So sebagai wife yg baik hati **cewah...hehe** Harus kooooo zie hiburkan hati husband dgn buying him a new one :)

...so weols ke Tun Jugah Shopping Mall on last Saturday ^_-




Disebabkan zie terrrrringin giler nk tgk kaki husband tersarung kasut Onitsuka Tiger, tu yg bawa dia terus ke outlet Onitsuka Tiger :)




Berkenan Zie dgn kasut Onitsuka Tiger ni. Its fully leather...mmg nakkkkkkk sgt zie tgk dillah pakai. Tapi kan.....hemprhhhh.










Dah pun nama my husband ni PEMINAT TEGAR brand Puma. Kau pong pang pong pang kata Onitsuka Tiger bagus, stylo bagai...haram kooo dia nak layan. tetap gak kaki dia beralih ke outlet Puma. Ceh....

...buang air lior je puji kasut Onitsuka Tiger bagus n stylo bagai td taw. HAHA.




Kasut Puma berwarna black n white **warna fav my SIL, CHU :P** yg bukan fully leather ini gakkkk yg buatkan hati dia berkenan. Ye la ye la....Puma pun Puma lah. Janji dillah suka kan uols. Bukan zie pun yg nk memakaikannya...hehehe.

Pssttt...pd uols, mana satu yg lg stylo uols? Yg Puma ni ke OR yg Onitsuka Tiger tu? Hehehe.










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

24 comments:

cik chinta said...

onitsuka tiger la..puma da bse sangat

adeqmas90 said...

haaa,onitsuka tiger lorh..coz i like onitsuka tiger jgk .. :)

Tihara said...

waw sungguh bertuah en.dillah :)

yatie said...

Bg yati onitsuka tiger la...smart giler kst tu..tp tu la org laki nie citarasa berbeza...as a wife ikut kn je la...hihi

yatie said...

Bg yati onitsuka tiger la...smart giler kst tu..tp tu la org laki nie citarasa berbeza...as a wife ikut kn je la...hihi

Cik Rose Cute said...

hihihi selera lelaki lain...

CHU MAJORFLAVA said...

wa...mahal.dolok minie nak meli ya..huhu..

Zie Madini said...

CHU
--> kacak nk chu. mek nang geram nak nak beli ya ngan dilah. mcm² jak cara mek pujuk nya utk pilih kasut ya.

tp ttp juak maok yg Puma ya. geram mek....huhu

Erynz Shah said...

husband zie minat puma ye?
sama r dgn tunang erynz sejak2 nie btukar selera plak. hantaran kasut dh smbar puma ferrari. semalam teman dia lg yg asik mrengek2 suh belikan puma ducati plak.. hehehe.. 1 kl pusing cari bnyk abis stok. last2 dpt gak. hehehe. kerna tunang, ku korbankn duit. ahaks!

Rafflesia™ said...

onitsuka tiger la.. hihihii

eita said...

dua2 ok janji selesa pada kaki....

farrah said...

saya suka puma tu jugak... hikhikhik jgn marah ;)

eVa said...

yobih nang kck onitsuka tiger.. mpuan aada x? mesti cute pake hhahha

CHU MAJORFLAVA said...

Hehe..pangey spesen ngan Minie.Mayb dillah mok amik senang match kali dear

AmirFX said...

Onitsuka! Style ngn warnanya kacak.. P mun dah taste lain susah juak nak madah.. haha.. :D

Zura said...

Ikutkan je lah zie....

Zura said...

Ikutkan je lah zie....

K O R I E said...

eh,
dh bertukar header ;)
cun sangat kak!

dua2 ksut mcm sama design jea
cuma beza warna jea.
btw, kita suka yg puma tuh.

btw, dua2 smart.

YaYaNsMuM said...

Klu dr segi design, Yayansmum berkenan yg Puma tu, (^_^).Black & white nmpk smart. Biasalah, lelaki Zie...Yayansmum mmg surrender klu part nak suggest sumthing yg related ngan baju/kasut my hb.Mula2 terasa hati gaks, lelama tuh..erm..dah immune, haha!

Lulu Caldina said...

puma.. :p

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaa .... cpa dear ,asal dapat mebahagiakan suamimu itu .. dah terbaik suda :)

♥z@z@♥ said...

klau dah itu yg dia suke mmg xleh halang yunk..

Dilakochan said...

Uishhh kalau kite lah zie, kenan sama ngn zie, onitsuka nyer brand. Kaler pun lain skit.

Adam Malaysian Idol said...

x kisah ya zie ... onitsuka ka .... old newspaper ka ... puma ka ... power ka ... asalkannya suka n nya selesa makey ... ya lebih penting daripadanya nerimak saranan kita dengan rasa terpaksa n sekadar jaga hati zie ...

tapi mek diat puma ya pun kacak juak walaupun nampak dah terlalu biasa ... yalah tek cam mek madah, yang penting kita mesti pandey mgayakannya supaya nampak mahl giler gitew ...