Wan Shades Di FITNAH Rogol Anak Tiri


**Sumber dari BeautifulNara**




Ape lah blog hiburan yg bertanggungjawap di atas penyebaran fitnah nih. Agak-agak lah beb if iyer pun nak kaut pembaca, Aperrr celopp! Jgn lah sampai keluarkan gosip yg menfitnahkan. Abg Wan Shades belum lg beristeri...

...camno tue nk ada anak tiri bagai??? Ishhh...dunia dunia.

"Tuduhan palsu itu menjatuhkan maruah yang kini aktif dalam bidang nyanyian dan lakonan. Kerana fitnah blog itu, ramai pihak menuding jari dan memarahinya hingga menjatuhkan maruah sebagai artis dan memegang jawatan sebagai Naib Yang Dipertua Pertubuhan Silat Seni Gayung Daerah Gombak dan Setiausaha Kawasan Rukun Tetangga Gombak Setia.

Saya terkejut selepas melihat dakwaan itu selain mendapati peminat dan orang ramai memberi kata-kata negatif hingga menjatuhkan maruah. Saya akan mengambil tindakan sewajarnya termasuk saman malu terhadap penyebar fitnah" WAN SHADES

Tu ar...selidik siasat arr dulu sebelum blog out pape gosip sal artis ni. If belum ada black and white ttg siapa pelakunya, sila jgn buat spekulasi sendiri. Kannnnn dah kena saman. Padan muka!

...Kesian taw Abg Wan, tak pepasal di chop org sbg perogol :( Apa punya bongok lah owner blog hiburan tu. Spekulasi yg akhirnya memakan diri..kannnn dah.













:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

KhaiZa said...

ntah la, dunia artis... kadang-kadang tuduhan tak berasas.. pelik2

Bunny Nur Riena said...

Astaghfirullah, adakah nak fitnah2 orang sampai macm tu? lain kali selidik ar betul2 tunjuk bukti barula tulis.. kan dah kena saman.. padan muka

Ct R Miena said...

aduhai.. camni punye kes pun ada ker?? ish3... ni mesti kes manusia PHD ni..

zh-ena said...

dia nie yg berlakon citer atas nama chinta erk

Myra Jay said...

Dengan fitnah boleh menjatuhkan seseorang itu..,
Sabar ye bang Wan-ni pelakon yang main kat TV3 Atas Nama Cinta tu kan?



p/s : Dear, nak minta tolong support me boleh?
Komen(lebih 7p.p), tweet, inShare, LIKE dan G+(Google mail)
http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

YaYaNsMuM said...

Fitnah skrg ni sama naik ngan kemajuan tekno kan...erm...risau!

Misz Mieza said...

Alahai.. Blogger tu nyer cita2 nak jadi wartawan hiburan sensasi cam dalam melodi tu agaknyer. Tapi buat tuduhan tak berasas. Tak pasal je kena saman. Padan ngan muko.. Hohoh~

atty's said...

buat dosa je memfitnah org

Ardini Humaira said...

semoga yang menuduh tu insaf..