Weehooo...Husband Belikan a New Guess Handbag :) HAPPY!


Memandangkan Zie nyer ---- guess sling bag aritu tali dia putus (click to view entry), since belummm lagi hantar gi repair. So on last sunday, Dillah dgn baik hatinya nak belikan zie a new Guess handbag.

...Pucuk di cita, Ulam mendatang. Harus lah zie NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. haaaa gitu...hehe :D




memandangkan Guess butik kat The Spring harga handbag dia super mahal plus takde diskaun...so kena lah pilihan bijak dgn gi kat Riverside Parkson :D Kat sini baaaaaaaaanyak handbag Guess yg diskaun up to 70% taw.

...seriously ni. Boleh dpt harga yg murah. Ori lagi. So kena pandai buat pilihan ^_^ Ngeeee






Zie rembat yg ini :) With 50% diskaun dari harga asal. Yg 70% discount tu...design handbag tak brapa nk lawa sgt arr. Pandai ek dorg nak niaga...hehehe.

...pssttt, pakai TEROS! haha. well, thats me! Pantang tgk brg baru :D





Gini lah rupa my new handbeg. nampak cam casual design je dia kan. Ailike...menambahkan kematangan pd diri gitu. ceaaa :D Pd my husband...tenkiuuuuu syg for buying me a new handbeg...

...saaaaaayang ketat²! Hehehe.









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

Masz Sidek said...

hehehe... kmk mun ada diskaun bok beli beg.. hehehe...
bila ada diskaun dpt rembat lebih dari sigek...
kacak beg ktk ya... warna itam...
serba ngenak ngan apa2 baju...

Redbloodsnow said...

MASZ SIDEK
--> sama lah ngan kmk yunk. mun ada diskaun bok mek beli. mun sik ka....sik betah mek nk beli yg new arrival yg rega paling murah pun 400 ke atas. k apa..hehe.

juh yunk, kita HI FIVE :P

POSH76 said...

santek nice design...

AmirFX said...

Nang peminat hand bag la ktk.. haha...

~daRLee ZuRiS~ said...

Murahkan kat situ?nyesal lak aku tak rembat haritu ;p

cik Nu : keSahKaSEhkami said...

sis ....
ulam dicita, pucuk mendatang
atau ..
pucuk dicita, ulam mendatang ??
me pulak yang konpius ne sis syg ....
atau me yg salah sbenarnya nihh ? heheheh

Redbloodsnow said...

CIK NU
--> eh...terbalik ek. wakakakaka. rasanya Nu nyer betul kot.hahaha. nk amend ASAP la...hikss.

thanks dear. mwah


ZURIS
--> a'ah mmg super murah. mmg rugi lah kau tak merembatnya yunk. aku rasa kat KL belum tentu ada sales semurah kat Riverside parkson ni kan..hehehe

YaYaNsMuM said...

Bestnyeeee...yayansmum suka gak ngan hadbags, tp shoes More.hehe..pantang nmpk kasut latest design, mesti terjojol mata.hakhak..

cik Nu : keSahKaSEhkami said...

ntahh .. rasa2nya la trbalik..blasah la akak oiii ... janji paham aje :)))

Redbloodsnow said...

CIK NU
-->> hehe. mmg terbalik pun nu. coz td akak google search. hehehehe

mie said...

tu dia!!
pantang dapat shopping..
ehehheeee

Erynz Shah said...

wow! bestnya..
erynz bru smalam pusing2 sogo nak beli beg n tunang suggest Guess. tapi no choice lah kt ctue. tak jadi beli tau.. sedih... hehe

Bunny Nur Riena said...

your husband memang betul2 romantik ar kat Zie... memang baik ar your husband... :)
Riena pun minat giler ar dengan brand GUESS ni.. tapi kat Labuan ni macam tak berapa nak ader ar brand ni.. tu yang sedih giler tu..tpaksa main order2 online...

Cik Rose Cute said...

baik betul husband zie...patut la zie sayang ketat2 hihihi

eVa said...

ktk pande pilih ehh beg gya. mek xpande.. seyes xpande.. mun mek ngga org tang kck jak pake.. mun kmk dikpun ngga pande len.. hahaha

Zura said...

Kalau akak suka brand coach....

Adam Malaysian Idol said...

yah ... bahagia da jak koh laki meli handbag koh ...

nang rami jak makan ati nengar kisah kitak tok zie ...

soalannya ..... "KO ADA? X ADA ...." kamek pun x ada ... wakakaka ...