Yayyyy!!! Alahan Mengandung semakin Berkurang Sudah :)


Bila kandungan dah masuk 2 bulan ni...alhamdulillah uols, semakin berkurangan zie nyer alahan. Tidak seteruk last month :) Morning sickness pun dh berkurangan...yippiee!!! Sakit² pun dh berkurangan gak. Dah tak lagi dah asyik ambik half day leave...hehe

Harap² bila masok 3 bulan ni nnti, semua alahan hilang :)




P/S:
My husband dah OTW balik
Kuching skrg. Yayyyy! Esok
Boleh tgk match bola kat
stadium ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
JUTAONE BIZ
-- Click SINI sekirannya anda berminat
utk mendapatkan side income. Jom jd
usahawan Vemma :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

Aeen said...

kite pun da 2 bln.....tp masuk 2 bln baru kite start muntah2....uh..

Zie Madini said...

AEEN
--> hahaha. skrg RASAKAN apa yg zie rasa...hehehe :D harap² morning sickness aeen tak seteruk zie. coz zie nyer...mmg sgttt sgttt teruk.

kena lg dh sakit². but now...yayyyy! my energy is bacK! ^_-

Jaa said...

bestnyer..saya plak xde la teruk sangat tapi masih camtu jugak... still alergi dgn bau2 makanan..huhu

SURIA AMANDA said...

alhamdulillah akhirnya...get well soon dear..

Bunny Nur Riena said...

syukur alhamdulillah... tak lama kan.. kalau Riena dulu alahai, jangan cakapla.. susah sangat nak dibayangkan.. hehehehe

man said...

Alahan kerana perubahan hormon dalam tubuh badan.

Cik Meeja said...

Alhamdulillah.. Sonok dengar zie da sehat & bertenaga balik.. =)

Jangan lupe jenguk :
RAFHANAH BLOGSHOP

Ayu Firzara said...

zie..bagi ayu tu consider cepat la 2 bulan dah kurang alahan...ayu masuk 4 bulan ni baru kurang...apa2 pun take care ya..pasal kadang2 je dia boleh datang pening, muntah, penat takyah cakapla mmg penat... =)

Tihara said...

alhamdulillah..moga baby n mommy sihat selalu :)

Myra Jay said...

Alhamdulillah dah ok, hope akan sihat smpai bersalin ye Yank :)



**Cantik header baru**

Mr.Clive said...

alolololoooorhhhhh hahaahah XD

@juera said...

Alhamdulillah x de la struk mreka yg lain yg sstgh tu smpi kna msk air mcm my fren..bgos zie =)

nadia arrumaisha said...

Alhamdulillah, nadia doakan zie diberi kesihatan yang baek selalu...amin

eita said...

patut lah asik senyum je..rupanya hubby nak balik..kih3...
alhamdulillah..harap baby n mom sihat kan...seronoknya...

eVa said...

alhamdulillah.. ktk kin kck jak eyh.. berseri2 jak..

yahh g stadium esok eyh.. ktk boh mena ilak nerais lak k hahahah

Miss Nadya said...

alhamdulillah..:)

kakak.nti bagi tahu kat nad mcm mn nak letak Nang aotomatik tu..nadia wat xjadi..:(

ZYASH said...

Yeah jugak.. alhamdulillah.. semoga baik2 saje semuanya....

CHU MAJORFLAVA said...

huhu..mek pun muntah2 juak.normal,ya x dey berisik ya.=p

AmirFX said...

Tengok men bol? Syukur ktk dah sekda allergic gik..

Cik Rose Cute said...

awal-awal jer banyak alahan...pastu okey...

My Life's Journey said...

Hihi wahhhh bagus la ..harap kitak sihat selalu dear :)

amboiii mau menjerit time g stadium lak ..nakal ar .. menjerit juak baby lak hihi

Ardini Humaira said...

kalau loya manjang.. memang rasa letih sangat kan yunk..