Arghhhh!!! MONDAYYYYYY


Oopss!!! Its monday sudah??? Haduiii...monday blues lah zie pagi ni. Kepala ting tong sikit gara-gara lewat tdo smlm :( Pape pun, sebelum drive gi kerja...time panaskan enjin kereta...wajib kooo camwhoring sekejap.

...Pastu MMS kat husband tercinta, letak caption "kamek aritok :)" means..."saya hari ini :)" hehe...long distance uols. Gnie la...




Sampai kat opis tepat 8:30am :) Skrg ni zie dh tak kuasa nk turun gi opis awal. Kang sampai awal, di suroh buat kerja awal ler plak. sgt TAK KUASA okeh. Better sampai opis tepat pd waktu working hour ^_-

...baru si miss dictator tak dpt curi masa zie lg +_+






Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

SyUhAdA said...

jgn blues2 kak zie..semangat! hehe..

nurpiska said...

cik zie ni macam suka giler kaler merah ek.

mas saari said...

heheheee..monday blues ni wajib!

Cik Ila said...

Slmt bekerja k.zie!

Bunny Nur Riena said...

merah menyala PUan ZIe yer... siyes semakin berseri mommy-to-be ni... selamat pagi dan selamat berkerja Zie...(Sangat2 malas la nak keja. Baby Haiqal pun masih demam)..
BTW, cantik header tu yer... :)

lieynanilaz said...

selamat pagi isnin...semoga mommy tak blues dan ada mood nak wat keje...

sweethOneY said...

Lawaaaaaaa header !

asha said...

salam zie
cantek:)...kmk pon mcm ktk juak,ambik gmbr pasya mms..sometimes mun sempat polah video call..tapi start 5 mac ya tek sampe 30 mac tok kena posa lok.sebab hubby kmk kursus.sob..sob...

psstt::selalu tunggu ktk dijeraya ni tauk tertemu kat trafik light..cm sik da tmpt lain nk btemu.ahhaa..

Adam Malaysian Idol said...

yah ... jangan jadi baby blues cam movie get married 3 koh ... wakakakaka ...

Zhoe Wynz said...

monday blue tp tak sabar dah nak cuti.. lagi 3 hari zws akan bcuti slama 10 harii yeayyyyyy

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Alar Zie, takyah dtg awal2...dtg on time je,then balik pun kene la sharp!hehehe

♥z@z@♥ said...

rajen ko melaram yunk time pregnant nie..aku dlu time pregnant la plg serabai..haha

My Life's Journey said...

Cantik ktk hari tok zie ..berseri2 jak wajah ya ..header super ohsemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..kacak kacak ..kmk suka gilak tau c..