Beli Baju Pasukan Sarawak Buat Husband :)


Disebabkan my husband peminat tegar pasukan Sarawak (bola sepak ek)...memandangkan dia dok say "nnti dah gaji, nak beli 1 lg baju sarawak warna biru" tp bila hujung bulan, dpt gaji..tak gak di beli². budget tak cukup kot..hahaha.

...ye la, tanggungjawap husband beso woo. dan dan lg part belanjawan.




So sbg isteri yg memahami perasaan suami **ceaaa...hehe** Harus kooo zie offer utk belikan utk dia. Apa lagi sang suami....terus happy seakan dia. Letih gak dok cari baju sarawak kaler biru tu utk Dillah.

...mula² ke Wisma Hopoh. Takde size S utk baju yg ada logo Naim. So gi ke Sarawak Plaza plak. Kat Sarawak Plaza pun sama gak, takde yg size S utk yg ada logo Naim.

So menjawap lah Dillah ambik yg takde logo Naim je.





Ceaa....esok terus pakai koooo. Hehe. Husband n wife sama je perangai kan. Pantang tgk pakaian baju. Sure keesokkan hari sarung terus. Bukan nk cuci dulu ke apa...hehehe.

...well, sehati sejiwa maaa **cewahhh** :D











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Ima Salsuzaima said...

ceaaaaaa.. sehati sejiwa oh..ekekeke..:)

Bunny Nur Riena said...

hahahahaha.. suami isteri yang sangat2 romantik dan sehati sejiwa..

KhaiZa said...

mesti husband suka kan... adat la tu jd suami isteri kena peka...

Firdaus Baharuddin said...

nk satu blh :-)

Sam Banjamin said...

bertuah suami.. untung dapat isteri mcm u... selamat berbahgia la hendaknye...

Dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lag jejak atau komen di mana-mana

hargai dan saling memberi sokongan...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/kejiranan-ku-yang-sesak-sesak.html

zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif)

♥z@z@♥ said...

semangat gitu ye...hihi

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wah,untung encek suami dapat wifey baik cam Zie, :)