Burung Angry Bird Di Dunia Nyata... Inikah???





Td terserempak dgn 3 gambar burung ni time zie buat google search. Uols kn tahu how much i love angry bird games. Rupanya baruuuu lah tahu ada gak rupanya burung angry bird di dunia nyata ni...hehehe.

..comel sungguh ciptaan ALLAH SWT kan. Subhanallah :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI utk
membeli barangan kesihatan,
contact lenses dan byk lagi.
Contact lens dia super murah
taw :) Check it out ya ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

ZYASH said...

Semua ade la kak zie yg warna itam, warna ijau....hehehe

Bunny Nur Riena said...

comel sangat.. Baby Haiqal pun sama minat sangat kat Angry Bird ni.. tak sama macam ibu dia.. sobsob

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...cute!!rajin ktk carik

nur anis said...

yang merah tu comel sangat..tembam..

SyUhAdA said...

siyes cute giler..comeynyeee...

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum...

eah, sofia tak tau pun yg angry bird nih betul2 wujud..haha

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

eheh ingatkan karekter games jea rupa2nya mmg wujud yea

sweet jea

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

nasib baik le Yayan tak minat Angry Bird...hehe...klu tak jenuh gak melayan dier nak tuh nak ni...ekeke

Sya Ahmad said...

burung ni Fake saje...animate..
This is the creator of Angry Bird
And this is the collection of Angry Bird