Busy Kerja + Perkahwinan Anak Boss



Weols seopis ni dok sibuk dgn kerja pastu dok sibuk bergegas ke kondominium anak boss utk attend dia nya wedding ceremony. Ceremony yg prounce dorg husband n wife...alaaa, ceremony yg i do, i do tu arr. hehe

..tak tahu lak nk called ceremony tu ape. If in malay, kiranya cam majlis akad nikah :)






Tadaa!!! bertemakan pink cream wedding ceremony dorg :) utk reception dorg, tak tahu plak apa warna temanya. Tunggu mlm karang lah. Ok lah uols, nak buat kerja. Byk kerja terbantut nih

...will blogging lagi pd hari esok :)








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Bunny Nur Riena said...

Patut ar Dari pagi tadi takder entry terbaru.... Hehehehehe.. Rupanya busy...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Owh, busy erk.tkpe2,buat keje leklok yer.zie take la bbrpa pics wedding tu utk jd tatapan weols erk,:-)

ikafantasi said...

oo patut la entry baru xda..hehe..bestnye nak g makan besar

cik chinta said...

pipi zie da makin cumels..ihiks

~AmyLiana86~ said...

wah cantik..

zie, amy nk tempah watermark n apa 1 lg tu ek? yg rm5 tu..leh tak? hehe

Zie Madini said...

AMY
-->> hehe...err, yg RM5 tu lah watermark dear :) RM2 watermarks for RM5. hanya itu je tempahan yg zie open skrg ni

amy leh refer to this link -- http://www.ziemadini.com/2012/03/tempahan-watermark-is-now-open.html utk maklumat selanjutnya ttg penempahan watermark tue ea.

btw, email zie at princessredbloodsnow@gmail.com bila hendak menempah

huda yacob said...

kesian sis rushing2 .
take care btw