Buying A New Contact Lens at Ima Collection ^_-


**Click photo for more lenses**



Weehooo...semlm zie order a contact lens yg dlm gambar tu dari online shop -- Ima Collection :) Terkejut Zie tgk price utk contact lens dia taw. Hanya RM18 ke RM20 je taw. Sgt beza nah dgn harga lens yg zie selalu beli kat kedai.

Tapi kan uols...the owner blogshop tu, boleh plak dia bagi zie FREE je. Anggap sbg HADIAH katanya. Waduhh...mula² segan zie nk accept taw. Tp when dia kata di iklhas bagi sbg hadiah...so zie terima dgn hati yg sgt HAPPY!

Zie hanya pay for the postage fee je. Alololo...thanks banget Ima. Zie doakan business online Ima mendpt sambutan yg memberangsangkan. Semoga murah rezeki :) Aminnnnn. Tak sabo zie nk pakai ^_-









Jom Shopping di
Ima Collection, Uols :)















Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

Bunny Nur Riena said...

murahnya rezeki Zie... rezeki baby juga tu...alhamdulillah...

Ima Salsuzaima said...

waaaa..siap buat entri lagi kak zie..hehehe.. thankz kak zie...:)

♥z@z@♥ said...

rezeki anak yunk...

My Life's Journey said...

Murahnya rezeki ..comeilaaaaaaaa