Cahaya Malaika... Anak Mawi dan Ekin


Alololololololo...comel nah arr baby girl si Mawi dan Ekin ni. Dah lah in red color...aduhhh, sejuk mata Zie memandang. Siap berheadband rerama bagai lak tuh. SUPER COMEL! putih melepak cam Ekin :)

...Oh ye, nama dia unik taw. Cahaya Malaika..seee, unik kan? :) She was born on 28/2/2012...dragon princess nih ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

kiut!!

Bunny Nur Riena said...

tua sehari dari anak buah Riena.. anak buah Riena lahir pada 29.02.2012.. 4 tahun sekali la nak raiak befday sikecik ni.. girl juga.. comel ar anak mawi ni... :)

kayrul-shah said...

cute..kalau lahir 29/2..makanya 4 tahun sekali celebrate birthday

Ardini Humaira said...

comel macam ekin :)

My Life's Journey said...

Tiuttttttttttt nya .. emsti cantik mcm mamanya .. tapi namanya dasyat gilak laaa .. harap segalanya berjalan dengan lancar

YaYaNsMuM said...

Unik nama.Teringat pulak YM ngan nama baby gurl yg YM nak bg kat anak YM, ingatkn baby gurl, rupanya baby boy.huhu.Nama sama mcm ni (Malaika), tapi spelling laen.pastu, takdelah terfikir nak letak cahaya.tu retis2 je boleh letak nama stand out gitu.
huhu, tak berani la.ekeke.
Zie dah carik nama baby?Akak dulu pening yg amat carik nama baby Boy.Baby Gurl banyak gilew dah tersedia, lebih dr 4 nama!.Dah nak due, baru dpt satu, satu je taw!...tu la nama dia skrg.ekeke.

siti said...

mesti dye peramah + cerdik kan?pandai senyum...tak sia2 penantian ekin dan mawi selama hampir 4 tahun :D

[sutera kasih] said...

cahaya malaika..cantikkk ehhh