Contest 2 in 1 by Ima Salsuzaima


**Click banner for more info**



Siapa yg rajin join contest, angkat tgn! hehe. Who knows kooo uols, untung-untung dpt shawls and lens free ^_- Nih zie nk promotekan contest Ima Salsuzaima.

...so here term & conditionnya ek :)

* Terbuka kepada semua yang berminat nak join contest
* Ada dua cara korang nak join contest ni.
- Cara pertama: Buat entry di blog korang atau
- Cara kedua: Poskan penyertaan korang d wall page -- ima collection

* Tajuk Entry ialah Contest 2 in 1 by Ima Salsuzaima
* Untuk penyertaan menggunakan blog sila buat entri ringkas & letak pic korang memakai shawl atau contact lens.
* Untuk penyertaan di wall page pula, just pos tajuk dan upload pic korang memakai shawl atau contact lens.
* Tak perlu tag sesiapa
* Kalau sudi, follow --- novel blog ima , ima collection dan Like page ima collection
* Contest bermula dari 1 mac sehingga diberitahu.
* Ima akan beritahu bila boleh mula minta rakan like pic korang

* Ima akan upload pic korang d album page ima collection
* Like terbanyak akan menjadi pemenang.
* Letak link entri korang d bahagian komen bagi penyertaan menggunakan blog.

***Hadiah setakat ini ialah produk aNew dari avon, contact lens, shawl pashmina dan ada hadiah misteri.
***Jumlah Pemenang akan diberitahu kemudian mengikut sambutan yang diberikan.
***Ima juga mengalu-alukan sponser dengan syarat yang korang nak. Nak jadi sponser? Just PM ima kat --- ima salsuzaima

Seee...senang je kan syarat-syaratnya. So...apa tunggu lg penggemar contest oii. Cepat join! Good luck zie ucapkan :)










Redbloodsnow Copyright©