Dah Makan Lom, Pizza in 3D???


**Click photo for more info**




Haaa...jgn ko ingat dlm movie je ada in 3D kooo uols. Kat pizza di Pizza Hut pun hado! Hehehe. 3D taste in ur mouth gitu ^_- So uols dh makan belum??? Sejujurnya, Zie belum lg. Nak makan sesama dgn husband zie nnti. So kena tggu dia back in town ler jawapnya :P









CLICK SINI For
More Info Tentang
Pizza in 3D ni :)
















Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

alinac lover said...

menariks

FiZ said...

daah mkn :)

flos tu mcm serunding lak

nanakimie said...

sodapnya ngk gmbr tu:)

Riena said...

pizza pun ada 3D ye.. macam2 dah sekarang ni.. dunia dah semakin canggih tu..

zh-ena said...

dasyatttttt

Ardini Humaira said...

aku nyaris2 nak try tapi asben nak makan masala... means... next week kena pegi skali lagi untuk ngappp yang ni :D