Dari Label Putih... Ke Label Hijau



Huhu..pelekat warna kat buku pink zie (buku ibu mengandung) dah bertukar warna arr uols. Dari yg berlabel putih (means takde pape masalah) ke label hijau. Hijau tu bermaksud...kemungkinan baby akan mewarisi penyakit yg ibunya alami.

...means, my baby akan berpotensi utk menghidap asthma just like :( Uwaaaa...poor my little kiddo nnti. Harap harapppp lah di ikut kesihatan papa dia yg takde pape penyakit tu.

Azab wooo kena asthma uols. Pity my baby nnti. Mintak dijauhi lh dia dr mewarisi penyakit zie :( Puh 3x....aminnn.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

ikafantasi said...

iye ke zie..xpela, doa bg semua sihat ok

mas saari said...

insyallah takde apa2...doa banyak2 ye zie!

SyUhAdA said...

ooh, dah kod hijau ea..jgn smpai kuning atau merah ye kak zie..jg dri..

My Life's Journey said...

Ummmm betul2 ..kmk dah perasan kad kitak warna hijau hari ya dear .. tapi kmk ctau yang kitak da asma ..

selalunya kad dilabel hijau ..yang kecik2 pun badan..berisiko

Zie Madini said...

MY LIFE JOURNEY
-->> hehe. actually yg ktk diat kaler ijau ya ariya...it was label utk nama nurse yg attend kmk dari mek bunting pey anak mek lahir.

coz baru ari marek on both books label putih di tuka ke ijo. hehe

ALLYNA HASHIM said...

aminnnn....
semoga zie & beby sihat selalu.....

Bunny Nur Riena said...

mudah2an tak der apa2.. Sedangkan Riena dan Mr. Papa dua2 punya athma..Semoga diberi kesihatan yang sempurna dan dijauhkan dari segala penyakit.. Amin Ya rabbal Alamin

Misz Mieza said...

La, taktau pulak Zie ada athma.. Mudah2an baby sihat2 jer nanti.. insyaAllah.. ^_^

ucupiza said...

la k.zie insyaallah xd pape.
semua akan sihat-sihat.amin

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

doa bebanyak insyalllah tak depr kat nany zie tu aminnn

Miss Nadya said...

kakak sakit apa sis?

zh-ena said...

byk2kan berdoa semoga bby sentiasa dlm keadaan yg baik dan mendpt kesihatan yg baik..doa seorang ibu mujarab tau

~AmyLiana86~ said...

zie ada asma?? sama la kita..huhu..memang seksa..huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

insyaallah, tkde aper.jgn risau yer.my fren pun asthma gk,tp alhmdlh anak dia ok lg stkt nih.

Ym dlu lg lar, awal2 dh kaler ijau.Doc kata kne letak kaler hijau coz ym pnh operate major utk remove ketumbuhan kat perut.so, perhatian lebih utk org2 yg berkaler hijau, :-).

Cuma yg worried,klu bersalin nnti,sbb zie ada asthma,tkt2 breathing prob masa nk teran.tp, dun worry so much, doa byk2 dgn Allah,mintak Dia permudahkan semua, insyaallah.

AmirFX said...

Semoga dijauhkan.. InsyaAllah..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

ohh yeke zie?serious mmg bahaya..mcm sofia adik-beradik..ade asthma..dan yg paling sofia igt adik sofia yg bongsu..masa tuh baby lagi dh kena pakai oksigen tuh sebab asthma die agak teruk dari baby..try cari cara pantang org2 tua kot..maybe serasi..rasanya kalau kite beware dari die kecik..insya-allah, boleh elak die jadi teruk asthma nye..

sofia doakan zie n baby akan sentiasa sihat

regards,
Unsmiley

salmia saidin said...

Amin.. moga baby dan zie sihat2 je nanti..

family sebelah hubby mia pun ada asthma. mujur hubby ok je.