Gambar Bakal Suami Azza Elite ^_-




**Picture sumber google dan Beautifulnara**





Pd yg belum tahu, haaa ini lah dia wajah bakal suami Azza Elite :) Boleh tahan gak hensem dia ek. Sepadan dgn Azza yg cun melecun cam anak dara tu. If uols perasanl lah...muka dorg ada iras-iras kan? Hehehe


...Oh ya, bakal husband dia pramugara Air Asia, bernama Azlan Zulaily :) Dorg nyer big day will be this coming 1st of April ni. Tak lama lg tu ^_^

COngrats in advance, Azza Elite ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

mizzwaniey said...

a'a muka diorang nak sama

Bunny Nur Riena said...

memang sepadan la.. Azza memang cantik dan bakal husband dia pun handsome la... Semoga berbahagia sampai akhir hayat.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

so sweet...macam teenage couple jew...

Misz Mieza said...

Hensemnyer ko jah! Memang ada iras lah kan? mudah2an berpanjangan jodoh Azza kali ni! congrats gak buat Azza! ^-^

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel dua2nya:) semoga kekal hingga ke akhirnya.

SyUhAdA said...

sesuai n sepadan..

zh-ena said...

nampak mcm muda jea

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Smoga kekal ler hndknyer.

Mysara Ab Rahman said...

mmg sepadan