Hadiah Dari Blogger Solly Salihah


Time zie dok sedap-sedap, menjamu selera... masok ler abg posmen hantarkan parcel buat zie. Mula-mula blur gak kejap. Tp bila tgk sender bernama Solly Salihah....terus tersenyum :)

Coz solly ada mention awal-awal kat dlm FB zie yg dia nk hantarkan gift utk zie ^_^




Actually dia nk passed by hand gift ni time dia bercuti kat Kuching last month. Tp memandangkan jadual percutian dorg pack. So tak berpeluang ler zie n Solly nk meet up :( sobsobsob. Takpe dear....pjg umur jmpa gak kita nnti ek +__+

...tu ler pasal Solly poskan aje. Nak tgk apa yg di bagi kat zie???











Tadaaa!!! A Pashmina Shawl + 2 units Brooches. Awww....i love it sooooo much! Mcm tahu tahu je Solly ni yg zie dh mula menyukai kaler biru...hehe. REALLY LOVE THE SHAWL uols. Kerongsang tu pun super lawa!

....DEFINITELY esok (means arini la ek uols coz kan ni story smlm :P), akan zie pakaikan shawl ni together with 1 of my new brooch tu ^_^







Gambar² zie hari ini yg sedang pakai shawl dan brooch pemberian Solly. Love it! Semangat je kerja pakai barang baru...hehehe



Buat Solly, TQ so much. Susah susah je.









Jom Berkenalan
dan Terjah Blog Solly :)











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

My Life's Journey said...

Cantiknya ktk make tudung ya yunk ..berseri2 jak koh ..suka kmk tangga :)

atty's said...

zie..lawa sgt berseri-seri..sesuai jugak kaler biru tu ngn zie.

Bunny Nur Riena said...

wah, murahnya rezeki... dapat gift jer kan.. siyes memang cantik shawl dan kerongsang tu tau...

[sutera kasih] said...

kacak kak kaler shawl ya :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...cantiknye shawl tuh, Zie pun cantik jugak, :)

echa takashimaya said...

cantik cantik :)

Solly Salihah said...

Sama-sama kasih Zie :)

Nampak seri mummy to be ni pakai colour biru. BTW Semoga jumpa lagi :)

Lulu Caldina said...

wah rasanya biru lagi sesuai dengan zie berbanding merah :p

Adam Malaysian Idol said...

ya bi ... untung na ompuan tok dapat hadiah koh ...

jeles eh mek diat koh ... bila ndak ka turn kamek gik dapat prezen o ...

Siti Asiah said...

sweetla zie pakai biru putih...:)

Ardini Humaira said...

bestnye ko dapat gift... aku xde sape blogger sayang aku. sobss... tade adiah pon :'(