Husband Tak Balik Weekend Ni :(


Sebagai a "weekend wife" **hehe**, bila husband cakap dia tak dpt balik on this weekend, sure arrr hati akan say, "alaaaa...tak bestnya. Rinduuuu" :( Dan dan lg tgh mengandung ni kan. Takpe lah, Rabu karang dia balik **yippie!!!**

...masa for this weekend, zie isikan dgn menyiapkan tempahan-tempahan watermark customers :) Alhamdulillah, business design watermark laku cam goreng pisang...hikss ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

mas saari said...

alaaa...ciannya dia, mesti rindu!

~AmyLiana86~ said...

la kesian..hehe..amy nk tempah jugak nanti..hehehe

Sam Banjamin said...

rindu kat suami tu dapat pahala tau... semoga kekal abadi ke akhir hayat... aminnn.....

#########

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/entry-ringkas-tegur.html

Founder of Gerila Penulisan Kreatif datang singgah MENEGUR kamu... sudi-sudilah ke tempat kita ya... berbesarlah hati kita dengan kunjungan orang di sana... komen la di ruangan komen yang ada tu... tinggal la jejak di chat box kat bawah tu... kalau sudi...

p/s: Klik la pada button 'like' pada Fan Page Blog TheTimelines... Agar saya lebih mempunyai kekuatan, dari sokongan-sokongan orang-orang macam kamu..

[sutera kasih] said...

sik hal kak, ktk enjoy jak buat watermark ya :)

jaga diri bait2 k kak :)

ZYASH said...

Nak watermark free boleh tak??hehehe.. Xmo cedih2 tau...keep busy...

My Life's Journey said...

ala ala ala tomei2 ... manjanya puan zie ni ..cpa yunk ..lak c lamak gik hari rabu .. mesti terubat kerinduaan itu ..chak!!!

Zhoe Wynz said...

alolo sabar ek...
*terliur lak nak mkn goreng pisang*
huhuhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sian...takpe, busykan diri, so takdelah terasa sgt kan...wahh...laku cm grg pisang panass???yippieee..:)

Bunny Nur Riena said...

siannya kan... belum approved ke sesi pindah memindah your husband, Zie? tak best kan jauh2 dengan husband ni...

Adam Malaysian Idol said...

Aduyai ... cian kitak zie .... sabar ek, boh nangis indah keh ...

Rabu dillah balit bah ... x pa, tahan lok o ... hu3 ....