Ima Collection Bagi 2 FREE Contact Lenses ^_^ Gumbiranyaaaaa :D


Semalam Zie recieved a free gifts dari blogshop --- Ima Collection :) Ingat lg tak dgn entry zie yg mengatakan zie nk beli contact lens, tp owner blogshop tu bagi FREE je utk zie

(Click SINI utk read lg)





Bila bukak...alih² tertengok ada 2 contact lens case. Coz setahu zie, dia akan bagi zie 1 je. So zie teka la maybe ianya utk spare. But bila bukak bungkusan lens tu, sekali tgk.... **senyuman melebar**










Ima Collection bagi zie 2 contact lens, whoaaaa!!! Sungguh baik hatimu, Ima :) Tenkiuuuuuu sesgt taw! love ya!





satu yg jenis biasa cam gnie :) Kaler ungu +_+ Yg ini, zie simpan dulu. coz zie guna yg satu lg tu dulu. After 3 month guna yg satu tu, baru guna yg ini ^_-





Dan satu lg jenis yg ada corak cam gnie :) Juga kaler ungu. Zie love lens kaler ungu. sesuai dgn warna kulit zie ^_- Yg ini zie pakai skrg ^_^





Tadaaa!!! bila kat mata **since mata zie hitam pekat, bkn coklat** so tak brapa nak nampak sangat. Unless uols pi tgk dekat²...baru nampak. Zie mmg suke yg tak berapa ketara nk nampak.

...baru tak over kelihatan. HEHE. papepun, thanks Ima for this gift :) semoga ima murah rezeki dan business online smakin maju. Aminnn....














Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Ima Salsuzaima said...

waaa..cantik kak zie pakey.. kmk pinjam pic ktk ah..heheh..

Zie Madini said...

IMA
-->> aok ima. pakey jak ah. lak mun mek da pic best gik. lak mek merik ktk utk ktk pakey for ur blogshop k.

mek no hal punya ^_-

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah...seronoknye jadi Zie...selalu dpt gift.:) Insyaallah, kalo Zie dapat baby gurl, YM pulak nak bagi gift kat Zie,kalo baby gurl la...:)

Asyraf Azizan said...

fuyoooo cantiknye

ikafantasi said...

bestnye zie..selalu dapat gift..ada sape2 nak bagi kita gift x?hahaha lawak je..

POSH76 said...

santek!!

ZYASH said...

Wah..cantiknyer..cantiknyer..Murah plak tu tau.... Teringin nak pakai la...Tapi kene rawat kulit muka lah dulu.

Bunny Nur Riena said...

wah, cantik ar mata zie.. Riena dulu penah beli lens juga.. bayangkan dari Hari raya tahun lalu sampai sekarang tak pakai sebab tak pandai nak pakai.. Takut sakit.. huhuhuhuhu

Izan Ishak said...

cantiklah zie... murah rezki zie... ramai yg sayang kan.

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaa murahnya rezeki ..piwettt :) suka2