Kali Ini Mata Dah Tak Kero :P Tak SALAH Bila Lg Dah :P




Kalau last month Zie tersalah beli susu Anmum Materna yg berperisa coklat (click SINI utk baca entry), But kali ini...zie dah tak main sesuka hati rembat dah.Zie dok telek-telek dulu.

...Tgk ada ke tak ayat COKLAT **hehe** I hate chocs lah. eeyeewww je rasa :P





Kali ini dh tak salah dh zie beli. Ini baru perisa susu yg Zie minum, original flavour ^_^ Haaa...ini baru selera minum :P Tp ada gak salahnya weh. Disebabkan TERLAMPAU fokus kat bahagian perisa....

...terbeli yg size kecik ler plak. Adoiiiii. Tp takpe, janji susu tu betul...ok le tu. If habis, beli lg...tol x? ^_^











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

Bunny Nur Riena said...

Yunk, lucu la.... hahaha, dulu mata kero sampai tersalah beli perisa coklat, yang di dah betul dah tapi size kecil la pulak ye.. hahahaha.. gelak sendiri Riena awal pagi ni bila baca entry Zie ni.. hahaha

fatin amalina husna said...

oow..kak zie x suka coklat ea..
sdap lar..haha..
husna x suka susu..kalu susu perisa coklat boleh than lar..huhu...

Zie Madini said...

RIENA
--> tu ler pasal riena. iyer² je ingat dh tak tersalah lg. susu perisa mmg betul but size plak yg tersalah rembat. HAHA

thats y time zie bukak kotak...dok heran tgk asal kecik nah dr previous one. sekali compare...rupanya yg bulan lepas size paling beso :D

Izan Ishak said...

hehe... zie tak suka coklat ye. k.izan plak tak minum yg original flavour. sampai yg ke-5 masih setia ngan coklat lagi..

Ardini Humaira said...

aku nyer buku dapat since 7weeks lagi yunk. klinik kat miri kasi terus. hehe