Kembali Sudah Mood Ke Laut Update Blog :(



Start lagi dah zie nyer mood nk update blog ke laut uols. Story banyaaakkkk yg nk di storykan dlm blog. Tp seriously...mood sgttt ke laut. Mata asyik nk tidoooo je. Nak siapkan tempahan watermark customer pun ke laut gak...hehe.

...Tak best arr bila semua mood dlm benda alah yg zie suka giler ke laut sume...hadoiii hadoiii. Camne nk dptkan balik mood yg tgh berenang di laut ni ek??? Hehe :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Ibu Dhia said...

penangan ibu mengandung kot.. yan pon same malas betul nk update blog sejak pregnant ni..

Bunny Nur Riena said...

meh kita ramai2 berenang ke laut cari balik mood Zie... heheheheh.. sama la tu mengantuk sangat la... malas sangat nak g keja..

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum...

Agknya sebab mengandung kot..tuh yg asyik letih je..tp tuh sah2 sbb pregnant..sofia yg tak nih..skg nih rs macam super malas betul..

regards,
Unsmiley

DAWIA. HONEYPUTRI said...

cantik header sis :)
harapnya lps ni dapat smula mood brenang balik ek..hehe

SyUhAdA said...

cpt g tgkap mood tu smula kak zie..hehe..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Tgkp dgn pukat tunda,zie!hiks!tkpe, tke ur time.tenangkn diri.insyaallah, mood tu msti akn dtg blik, sbb minat mmg kat situ kn?:-)

Asyraf Azizan said...

xde mood la tu. cube buat aktiviti yg best2 seronok2 gile2. nnti ok la tu.hehe