Kuching Bloggers Photoshoot & Tea Time ^_-



Happy Monday uols! Semalam petang such a great evening for Zie taw. For the 1st time ever, dillah izinkan zie join a photoshoot. So teruja lah kan. hehehe. Kuching Bloggers Photoshoot & Tea Time agenda ni adalah idea my bakal SIL, Chu Majorflava ^_-

...among 7 girsl yg being invited tu, hanya weols berempat (Zie, Chu, Eva dan Coeq) je yg dpt menghadirkan diri. Hehe..





- Me and Eva Romina -



Hehe...later zie akan storykan dgn lebih details ek. Semalam di sebabkan terlampau letih, zie tak sempat nk buat autopublish entries utk hari ini. So menjawap ler blog ni nnti akan update secara "kura-kura"...huhu










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

aie,lepak minum di plaza ler dolok..haha

Dilakochan said...

kite tgk photo2 yg chu masukkan dlm fb pun chantik2!

xsaba nk tggu update dr uols! ;)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

hehe tak pe zie..janji ber'update'..

wahh syok ler dapat jumpe blogger lain..tapi kite still tak dpt jumpe ekk.. :(

regards,
Unsmiley

Zie Madini said...

CHU
--> semestinya ada chu. harus step by step chu. to intro jak dolok. hahaha. mek dah arrange autopublish dah :P

Bunny Nur Riena said...

cantiknya korang... hikhikhik... tak sabar nak tengok photo2 korang.. :)

fatin amalina husna said...

nk tgk pic..haha..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh.....bestnyerr dpt berklik- klik ngan bloggers laen.....teringin pulak.:-)

atty's said...

Tak sabar nak tgk hasil photoshoot.

mas saari said...

tak sabar nak tengok gambar photoshootu tu...hehehee

Misz Mieza said...

Wah! Syoknyer.. Jellessss i.. =)