Lately Ni Body Heat Semakin Meningkat



Lately ni, body heat zie..i mean, panas dalam lah. Semakin menjadi-jadi taw uols. Dah berbotol-botol air masak zie minum, still gak rasa haus tu tak kebah...huhu. So as a reslut... memandangkan zie mls nk masak air barli.

Zie suroh my manager, Ms. Lu utk masakkan...hehe. Laju aje cino tu p buat :P

Zie: Ms. Lu, can u make me air barli tak?
My body heat getting worst ar.

Ms. Lu: Sure can. No problem **terus ke
opis pantry kooo dia. Nk pi rebus barli**

Zie: **follow dia ke pantry** WHOA!!! So baik
lah u ngan saya, Ms. Lu.

Ms. Lu: **Dgn muka menggejek** Hye, jgn perasan
ok. I make it for ur baby. Not for u. sila pandai
bezakan ok.

Zie: HAHAHA **gelak beso kooo aku**

See...after all, she's not "that dictator" kan :) Pagi-pagi kan uols, sampai-sampai je kat opis, tgk atas meja dah tersedia air milo panas utk zie. Cuba teka siapa yg buat??? Well, Ms. Lu lah yg buat.

Suprise, Suprise bukan? hehe. Cam terbalik ler plak, manager plak yg buat air utk org bawahan...hehe. Since zie pregnant ni, dah less dah dia buli zie in paperworks :) Alhamdulillah... boss plak bertambah-tambah baik hati dgn zie +__+

...Bayi yg zie kandung ni mmg bawa bykkkk perubahan dlm hidup zie :) Sesungguhnya yg baik itu dtg dari ALLAH SWT kan uols kan ^_- Syukur sgt-sgt.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Mizz Coki said...

Miss Lu = Lu iz Foochow.
Oh, mmg sah dictator
haha.

sweethOneY said...

syukurlah yang, takde dah ko stress sgt dgn keja pasni

Misz Mieza said...

Syoknyer ade orang bancuhkan air pepagi.. Jellessss I.. ^^,

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaa bestnya kmk tangga kitak ..bestnya ..suka2 la .. baby memang bawak rezeki dlm hidup :)

Salmia said...

mia dulu kerap jugak panas dalam..
tido letak cool fever ok la sikit.. :))

Bunny Nur Riena said...

syukur alhamdulillah... maknanya ramai yang teramat sayangkan Zie... jaga kesihatan u & baby k...

AD J said...

assalamualaikum...

hehe..pns sebab preggy kot..tp untungnya dpt bos yg caring time pregnant..

regards,
unsmiley

mas saari said...

kalau akak memang tak boleh minum air barli ni, tak boleh terima dek tekak..

Adam Malaysian Idol said...

yah ... nang best aih kitak ... manager molah air barli n air milo gik ya ...

lak kamek nyuruh pegawai kesihatan bahagian mek orang molah nasik goreng untuk kamek o ... wakakakaka

so, syukur zie ... ya semua berkat dari baby kitak ya ... insyaAllah cute baby ya lak ngekot mamanya yang ayu gitew ... bait2 boh sampey merekah idong ya kembang dipuji ... hu3 ...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

mmg treatment utk preggy woman ni sgt2 special..:)