Lomo Cameras ^_^


**Credited to Wandy Saiet**



Inilah dia koleksi kamera lomo. Chu pinjam dgn Wandy utk di jadikan props for photoshoot aritu. Bagi zie lah...kamera lomo ni ala-ala cam camera mainan budak-budak taw ^_^ Tapi.... hasil photo yg di ambil, superb okeh uols.

...price for camera lomo ni pun affordable :) Tak cam DSLR, ribu raban...parkinson tgk. Hehe.






Dalam byk-byk camera lomo tu, yg ini paaaaaaaling zie suka. U see uols, sooooo cute! dahlah warna babyblue siap printed awan awan lagi tue. hehe. So cute! Geram nk miliki satu gak..hehe.

...pd siapa yg nak beli camera lomo ni, uols leh cari --- Wandy Saiet (click to view his FB) ^_- Wahhh...sempat promote plak haku oi...hehe.












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

DAWIA. HONEYPUTRI said...

alahai comelnya sis.. nak2 yg sis pegang, sebab kaler biru wia suka ! :)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..lak molah gik plan ok!!

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaa .. mesti mahal juak kamera lomo tok yunk ..kacak gambar nya ambik kan?

kitak nampak cantik kat sia la dear ..piwettt

SyUhAdA said...

lomo mmg comey..tringin nak dpt 1 jgk..hehe..

Bunny Nur Riena said...

Siyes memang comel... rasa macam nak satu jer..

mas saari said...

semua kamera tu comel!

HeNRieTTa JoSe said...

Salam Perkenalan....sangat sweet...cumanya, rietta xbrani guna filem...xpndai...takut nanti bazir saja...klu digital xpe...hehehe...xjd men delete jew..

Misz Mieza said...

Memang sangat cute loma cam nih.. Ari tu ada sound kat incik hubby nak benda alah ni.. incik hubby x kasik.. Last2 beli cam digital gak.. Hehehehe.,

ucupiza said...

cute la cmera tu..
nak beli la

zh-ena said...

mmg comei takut umairah main mcm mainan dia jea

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum wbt..

ohh a'aa camera nih cute kannn..lagi satu trending camera instax tuh kan..comel2...

regards,
Unsmiley