Lunch Di Mana??? Lunch di SCR Xpress.. hehe ^_-



Falling in love seyyy dgn Pashmina shawl pemberian Misz Mieza ni taw uols. Kain dia jenis tebal but tak memanaskan dan yg paling penting, pashmina shawl ni sgttttt lah sesuai utk di fesyenkan dgn Hana Tajima shawl style taw.

...coz ianya sgt terbentuk. Pd siapa yg nk purchase shawl ini, sila terjah -- Rafhanah Blogshop ek ^_- wahh...promote baik punya weh. HAHA :P






Lunch zie spt biasa lah, sememangnya akan sentiasa di temani oleh Ms. Wong :) Lunch partner katanya kan. hehe








Perempuan ni kan, heran zie taw. setiap kali weols makan, mmg tak pernah lah dia order air. Kedekut nah. HAHA :P Well, jimat maaaa. Elok tu :P







Zie makan western food je lunch td...tetiba tekak nk merasa western food ler pulak tgh hari ni. Mahal pun mahal ler. Janji hajat tercapai. hehehe. Uols plak, sila gluppp gluppp telan lior tgk menu weols ek..hehe.











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

Riena said...

meleleh jer air liur ni nengok makanan korang...
Jadi Ms. Wong minum apa kalau dia tak order minuman? ada bawa air mineral ker?

Jiejah @ Iza said...

chinesse mmg x suka order air kot zie ,akak punya kelik pun sama ..mkn x pernah order air hehee

Zie Madini said...

RIENA
--> tak minum pape arr, riena. just makanan je...huhu

My Life's Journey said...

Hrmmm sedapnya ...kitak buat kmk rasa lapar la yunk ..

SyUhAdA said...

chinese jrg oder air..diorg jrg mnum air mnis2 mcm kte..slalu mnum air mneral/putih je..

salmia saidin said...

alamak.. ngidam spaghetti ahh.. hihiihi

Misz Mieza said...

Pergh! Sangat cantik zie pakai polkadot pashmina ni.. Sesuai dengan warna kulit.. Btw, MM makan bihun goreng je tengahari td.. Terbalik plak, pagi2 buta makan nasik.. Tengahari rajin pulak nak goreng bihun.. Hehehehe.!~

Riena said...

alahai Zie... tu barulah dikatakan jimat... tapi tak perlah kan itu dah cara dia.. :)...

zh-ena said...

cantik merah polkadot