Makan Dulu... Bayar Kemudian :D



Ini semlm nyer story ek uols :D Zie seperti biasa, singgah kat gerai tepi jalan utk beli makanan for my breakfast. Nak di jadikan cerita...boleh plak takde duit kecik. Yg ada hanya RM50 notes je.

Zie: Aduhhhhh..takde duit kecik la pulak, dik
**sambil gelabah carik duit kecik dlm wallet n handbeg

Adik Penjual: Akak ada brape?
Zie: Akak dah RM50... so ada tak utk balance nanti?

Adik Penjual: Jap ek, nak check **so dorg dok godek tmpt letak
duit** Tak cukup lah kan utk baki.

Zie: Aduhhhh... **actually nk cancel kan aje. Tp tak
sampai hati. Hehe**

Adik Penjual: Takpe lah kak. Nanti esok pagi akak stop
by sini n byr lah ea **sambil senyum**

Hehehe... nasib baik adik penjual tu bg idea gitu. Percaya gak dia ngan zie ek. Maybe zie selalu beli kat gerai dorg kot :D So this morning, zie dh bayar utk nasik lemak yg ini ek uols. hehehe.

...1st time kena kejadian cam gnie happened kat zie :P





Pagi ni zie beli 2 bungkus of nasik lemak. sebungkus utk zie, dan sebungkus utk Miss Lu :) semlm dia pesan belikan utk dia sekali ^_^ Ehemmm...ada nampak mcm ketamakkan tak muka zie tu nk ngapp tue??? HAHA

...dahlah jerawat kat bwh hidung. Nyampah nah. Cam taik lalat merah je jadiknya...huhu









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

Bunny Nur Riena said...

ahahahaha... perkara selalu jadi kat Riena.. tapi nasib baik ada Mr. Papa ada duit kecik so selamat la...
siyes Zie, tamak haloba yer muka Zie tu.. hahahahaha.. jangan marah yunk..gurau dpagi hari...

suezen said...

morning zie! nasi lemak tuh nmpk sedap giler ok!!!!!!

sweethOneY said...

dia dah percaya kat ko lah tu. hehe..

♥z@z@♥ said...

amboi...byknye mkn..yela tuk baby sekali kan..hehe

My Life's Journey said...

Hahahaha pandey juak nya tok molah muka lawak eh ..kuat juak ktk maakan yunk ..piwettt ..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

org niaga ni mmg cam sgt regular customer diorang zie, sbb tu no hal kot.lagipun die tgk muka zie ni muka baik la tu, :)