The Making Of Kuching Bloggers Photoshoot and Tea Time



Before sesi photoshoot bermula... harus lah kan, aturkan set penggambaran. Cewahh...cam lah penggambaran bebenor nah. Hehe. Zie yg tak berapa nk kreatif...dok sibuk tgk nk bantu sikit-sikit je.






Chu dan boyfriend Coeq tgh gagah tampalkan props "love" kat batang pokok tu. Leh nanti weols; the talents, "bersidai" kat ctue..hehe.






Eva plak bz dgn mini blackboard dia. Di buat ala-ala signboard for Kuching Bloggers @ Kasuma Resort. Lawa wooo hasil kerja dia. well, dah nama pun teacher kan. Harus kooo pandai melakar di blackboard :P hiksss....






Since tulisan Coeq berukir-ukir, so harus ler serahkan pd Coeq utk tulis nama weols kat atas jalan tu. Jeles taw dgn dorg ni yg super kreatif. Terasa kecikkkk je zie kat ctue okeh. hehe.






Bila set penggambaran dah done...apa lagi, its photoshoot time! Our photographer will be Chu Majorflava ^_-






Zie plak...hanya dpt berada kat ctue selama 2 jam lebih je. Lepas tu zie terpaksa leave early. Gara-gara kat ctue line digi ada problem arr. Tak dpt bercontact dgn my husband. So as someone's wife, long distance wife plak tu...

...tak nak husband risau n pikir bebukan. So i make a move 1st. Resultnya...sikitttt je gambar mak kooo noks. Hehe. Takpe, next time akan seakan bergambar. Hati suami perlu di utamakan 1st. He's my 1st priority ^_-

Next agenda gnie-gnie nanti, akan cari tmpt in where line digi tak problem. Baru dpt stick around sampai habis ^_-












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

mas saari said...

nak buat gak photoshoot ngan props camni, best je tengok!

Bunny Nur Riena said...

bukan main lagi korang yer... hikhikhik.. memang Chu terbaikkk dan terhebatla.. semua photoshoot dia nampak cantik dan kreatif.. ;)

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum wbt..

wah..usaha gigih betul nak setting tempat..xpe..hasilnya puas hati :)

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Pergh! Terbaek ah! Kalau dekat boleh kite photoshoot sama2 ek.. MM nih hantu camwhore gak nih.. Hihikhik! ^^,