Maternity Jeans



Sejujurnya zie katakan...Zie kekok arr tak berjeans. Ye la...time pregnant, mana lah kau dpt sarung jeans kau time still lom berbadan dua kan. so gaji bulan ni karang, zie mustttttt rembat sehelai maternity jeans utk zie pakai spjg tempoh pregnancy ni.

...barulah selesa sikit bila nk kuar jalan :) So... window shopping mode is ON. Hehe.













Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Bunny Nur Riena said...

hikhikhik... Mummy-to-be nak shopping yer.. beli maternity jeans yer.. masa Riena pregnant dulu tak der nye nak beli jeans ni.. cuma pakai legging biasa jer.. sebab tak suka sangat nak pakai seluar.. nak juga pakai baju labuh2 jer.. senang.. pemalas la Riena dulu..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..rugged!!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..


tapi selesa ke perut nanti pakai jeans?tak rasa menekan sangat ke kat perut?

regards,
Unsmiley

Zie Madini said...

ISTERI KPD SUAMI
--> tak menekan la rasa dia, sofia. n for sure akan selesa coz maternity jeans mmg di khaskan utk ibu mengandung pakai :)

asha said...

baruk tauk kmk da suar jeans pake org ngndung.best da jak.hehe..:)..selamat bershopping

Salmia said...

mia pakai palazo pants je skang zie. :))
selesa sket.loose je.
jeans plak xtau nk pilih..kna pegi beli kt butik / kedai. main beli online kang tak muat susah gak. baru2 ni mia beli gak jeans biasa saiz XL! skang dah tak muat ko.. perut dh 5 bulan daa.. hihii...

azu said...

isk ade ke maternity jeans ni?1st time azu dengar. tp rasa cm xselesa sgt agaknye..myb cutting dia yg kurang sesuai nk bergerak esp bila dh boyot nnti.nway congrate mom to be~

Misz Mieza said...

Ramai gak da orang suke pakai maternity jeans nih.. senang nak bergerak kate dorang..

mas saari said...

bagus gak ada maternity jeans camni, boleh gak melaram walaupun pregnant kan?

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhh yunk ..selesa c pake luar ya lak ka yunk ..chayok2!!! mesti kacak mummy tok lak :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

A'ah,mmg tk pressure kat tummy pun coz mmg dh design utk preggy mum kn?ym dulu, byk gk collection maternity pants n jeans,sbb comfort ngan seluar, huhuhu