Menambahkan Koleksi Kerongsang Reben & Kerongsang :)


- 5 pcs only for RM10 je taw -



- 3 pcs for RM10. yg ni normal la -



Aritu gi E-mart kat area Matang Jaya, Kuching...tertengok lah zie kat ribbon brooch yg sgttt sgttt comel yg terjual kat sana. Murah-murah plak tu. Since zie ni sgt menggilai ribbon brooch utk di jadikan shawl accessories...

...harus koooo zie rembat. Hehe. Semakin melaram ler dgn ribbon brooch di kepala dan kerongsang gantung-gantung di bwh dagu nnti...hikss :D






Pssttt...semakin zie pregnant, semakin kuat melaram ler plak zie. Eheemm...tak nampak cam preggy je kan. Alahaii...huhu. Perut semakin membeso, but body zie tgk cam maintain je...aduhhh.

...tak brapa nak kembang ler plak tubuh :(









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Cik mama said...

klu suka melaram tu baby girl kot yg kat dlm tu.. hehhehehe.

farrah said...

lama tak komen kat blog zie ni hehe :)

ipar saya jual brooch comel-comel mcm kat atas tu gak. mostly homemade tau! hehe. dia jual around RM1.00 to RM3 bergantung kepada size and tahap kesusahan nak buat tu.

you look great being pregnant, babe!

sweethOneY said...

elokla tak kembang yang.. patut bersyukur tau :)

Lulu Caldina said...

sebaliknya, bila kuat melaram, dalam mesti boy.. ekeke, pengalaman bila nampak ibu mengandung, masa mengandung, selekeh jer, malas nak melaram, tgk baby mesti girl :)

tapi biasanya kalau boy, 4 bln nanti, scan mesti dah boleh nampak

Bunny Nur Riena said...

aduyai comelnya Puan Zie ni.. hehehehehe.. Yunk, comel ar brooch tu..
** masa Riena pregnant dulu palin tak suka melaram.. paling tak suka nak bergaya2 langsung..

asha said...

hahhaahha:)
haaaaa....mummy kuat melaram ya mcm anak girl jak dpt ya:)

♥z@z@♥ said...

yunk, baguslah x mengembang..nanti after bersalin x yah susah² nk kuruskan badan..kempiskan perut je nanti..hehe

Aeen said...

ank pmpuan kot zie....mcm aeen nth2 ank lelaki..sbb sjak pregnant mmg malas nk melaram...bkn takat melaram je...buat ape sume malas..hehehe

ZYASH said...

Mesti babyi girl...

My Life's Journey said...

Cutenyaaaaaaaaaaaaa mau juak ... cute2 ... suka kmk tangga orang cute2 tok :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM pun dulu time preggy suka melaram Zie, dumer org kata bb gurl, tup2 kuar..nah!ambik...Dak Yayan Boy tu yg kuar.ekeke

intandayani said...

ok ler tu perut memboyot tp bdn maintain...nnt pas bersalin xyah susah2 nk diet...hehe