Mengantuknyaaaa...


Eeee..mengantuknya mata zieeeeeeee. Asyik menyangap² je dari td. Aduhhhhhhhh. Dahlah tgn still sakit gara² kena injection utk ibu mengandung smlm. Sampai hari ni sakit lom hilang :( adoiyaii...

..husband dah balik dah smlm gak. Tp on this friday akan back to kuching lagi :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

3 comments:

Bunny Nur Riena said...

sian nye Zie.. masa rest nanti rehat la.. utk injection tu memang lenguh jer rasanya kan..
tiap2 bulan akan ada periksa darah sebab nak tahu hb rendah ker atau stabil.. masa Riena dulu HB Riena rendah sangat tulah tiap2 bulan la merasa kena ambik darah banyak2.. sakit tu... dr awal ni la Zie kena banyakkan makan bayam, daging, hati , kerang dan sebagainya utk stabilkan HB..

atty's said...

rehat cukup2 ye zie

YaYaNsMuM said...

Kalo preggy mmg cmtu zie, sleepy manjang.hehe.