My Baby Bum - 3 Months :)


**Komen dari Pupel Liyana**


Hehe...dah mula membeso dah my perut kooo uols oiii. Ramai gak dah yg dok tegur. Oh...bahagianya bila dgr org tgk perut dah "nampak" taw. Dan dan time gi kenduri....sure org dok say..

"Dah nampak lah perut kau, Zie" soklan berikutnya plak mesti ke arah... "brapa bulan dah?" haa gitu...hehe

Soalan berantai spt di atas adalah satu-satunya soalan berantai yg zie TAK RIMAS nak jawap. Bahagia nak jawap lg ada lah..hehe.

So nak tgk ek my baby bum, eh???











Tadaaa!!! See...dah semakin membesar kan. Perut yg sememangnya boroi, bila di tambahkan dgn pregnant ni, semakin ler "menaik" perut tue...hehe. Nak tahu apa komen emak zie

Emak: Ya ampunnn...tu kalau dah 9 bulan nnti
tak dpt lah mak bygkan perut kau besar mana dh

Hehehe... perut beso-beso baru nampak pregnant mak :P hikss. Kaki zie dh mula sakit-sakit arr uols. Setiap mlm kompom kaki zie sakit. Kata mak itu di namakan buyuh **org sarawak panggil lah** Sakit org mengandung :)

Kene sapu dgn minyak angin, kalau tidak...sampai ke pagi tak dpt tido.









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI utk
membeli barangan kesihatan,
contact lenses dan byk lagi.
Contact lens dia super murah
taw :) Check it out ya ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

23 comments:

Bunny Nur Riena said...

wah comel nye perut... memang bahagia bila ada orang tanya berapa bulan dah..rindu pula masa pregnant dulu, bahagia jer rasanya bawa perut yang besar tu..
Masa Riena pregnant dulu, kaki dan tangan belah kiri memang lenguh2 sampai tak tahan.. tak tidur malam sebab sengal (orang labuan cakap)... nak berurut pun bidan kata tak leh nak urut kuat2.. pembawaan budak dalam perut..

asha said...

:).hehehehe...best eh.nampak comel jak perut ktk ya dear.jeles kmk eh..tapi sik apa, lak ada rezeki kmk o.lagik sekali comelllllllll perut ya,

psst..perut kita sama eh,da boroi sikit.hahaha

~AmyLiana86~ said...

kena jaga makan nie..hehe..tahniah zie..smoga semua baik2 aje yer..

ucupiza said...

k.zie baru dapt tengok perut akk.
comelnya..

Masz Sidek said...

dah nampak dah perut ktk kak...

nur anis said...

perut dah membesar,..saya pulak tak sabar nak tunggu tengok baby tu nanti..hihi

Zie Madini said...

ASHA
-- hehe...comel kan kan. ceaa :P Aok sha. lak ada juak rezeki ktk duak laki bini dpt anak. ALLAH SWT tauk gik ngurus hal gya :)

yg penting sabar n keep trying k :)

lieynanilaz said...

dah nampak peyutt yg comel ituh!!..

sweethOneY said...

Memang dah nampak perut ko !!

YaYaNsMuM said...

mmg excited kan bila nmpk perut dah menunjukkan bukti yg kita preggy, ekeke. YM pun sgt suke taw.:)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah... dh nampak dah perut tu.. tp biasanye kalau org kurus 3 bulan tak nampak sngt. Ni mesti baby sihat ni. hehehe.. betul juga kata mak zie tu, kalau dh 9 bulan memang tak dpt nak d baygkan mcm mana bulatnye perut tu. Btw, dah tau ke jantina baby zie?

Zie Madini said...

RIRI
--> hehe. amin...mudah² ini petanda bby sihat di dlm kandungan. tp kan dear, perut zie ada boroi sikit taw. HAHAHA :P Tu yg bila preggy yg OVER beso dlm usia tu kot...hikss

BTW belum lg tahu jantina. Aritu scan, bby still kecil...jantina tak kelihatan :)

Hani said...

Weee...nampak comel jer. Hihihi. Semoga baby sihat dan selamat semuanya. :)

ikafantasi said...

alahai bestnye..zie doakan sy pregnant gak ye..tak sabar nak rs jd ibu..semoga zie n baby sihat..

Aisumi Chan Kawa'i said...

ala nomey2 perut akk ^_^ hehehe~

Lulu Caldina said...

semoga dapat bayi yang sihat dan comel ;)

kayrul-shah said...

dah besar la perut zie..kayrul dulu kecik jer waktu 3 bln...nie mesti baby kuat makan nie..hehehehe

intandayani said...

hehe bestnye zie...

Pupel Liyana said...

alololo..comelnyeee perut dia. mesti baby comel macam mama dia suweet macam papa dia. tak sabar nak tunggu baby zie ni. hehehe

♥z@z@♥ said...

rindunyeeeeee dgn perut buncit gitu..bestkan dpt usap² sambil ckp² nga baby..

L@dyKichiMachiko said...

eeeeeee.....comelnya ur baby bum dear, mudah2hn baby ktk sihat sentiasa..

My Life's Journey said...

Comelnyaaaa ... teringin mau da baby juak hihi ..amin2

[sutera kasih] said...

eeeeeeeee cute ehhh kak...happy for you kak, take care tau :)