Pagi Ini Sarapan Dgn Jiwa Bengkak



Tadi bukan main lagi zie hepi-hepi dpt breakfast laksa sarawak. 1st time tapaw makanan, dorg bagi polister mangkuk :) Lepas makan, takyah sibuk-sibuk nak cuci makan.

...straight away buang teros ^_-







Nampak sedap kan uols. Nampak cam nangissss je. Tapi SUMPAH uols...sakit hati zie makan taw. Mmg bapak giler tak sedap. Aku dh lah tgh lapa, bby dlm perut nk makan. Alih-alih tapaw makanan yg sgtttttt kat tak sedap...

...sgt frust taw zie. Sumpah itu lah the 1st n the last zie beli kat ctue. Jgn harap sudah!






Kau tgk tu uols, zie palinggg lah menyampah if org hidang udang tak buang kepala, tak buat kulit, tak buang perut dia. Geli zie nk mkn. Membazir je arr. Dahlah kuah tawar. Pastuh, ada ka patut dia tak taruk sambal belacan...???

...HELLO, laksa sarawak is served dgn sambal belacan. Bukannya served WITHOUT sambal belacan. Hishh! Uols yg berniaga, sila jgn bersikap cam peniaga ni ea. Alamat gulung tikar lah kau nnti if bertabiat ginie.

Dahlah harga mahal nah. Hishhhh!!! geram!








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum..

Sabar zie..dugaan ibu mengandung..tak mao marah2 nanti terkenan kat baby..beli makanan lain ea..

regards,
Unsmiley

fatin amalina husna said...

huhu..knapa k.zie x beli kat tmpat biasa ja..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Nmpk mcm sedap, Zie...huhu...tk sgka pulak tak sedap.Udang tuh, napelah tak buang perut?haihhh...Kalo YM, pale tak buang,sbb suka...huhu, tapi perut n bende tajam kat kepala tu sure buang, kan kotor....euwwww...huhuu

asha said...

kedey ni ya tek zie?
da cracker sik ya, mkn lok cracker ya.kesian kt baby ya eh.

♥z@z@♥ said...

a'ah la yunk..nmpak cam sedap..laksa dia nampak lain dan menarik..teringin ler plak..huhu

nadia arrumaisha said...

alaaaa zie, cheers dear.... jangan marah2.... tp kan zie, tang udang tuh, mostly skang kalo makan diluar jarang la sangat org buang kepala kan.....huhuhuuh

Rafflesia™ said...

pagi-pagi dah kene macam ni.. mmg agak naek darah..

tp sabar dear.. nanti anak garang..hihihi -.-

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sabar zie... ibu mengandung jgn selalu marah2 nnti bayi berkenan pulak...

ZYASH said...

Sabar2.....takutnyer ade org ngamuk sebab lapa di tambah lagi beli mkn tak sedap n mahal...(hahahaha, mcm same jer perangai...)

mas saari said...

memang terbantut selera kalau makan makanan tak sedap ni..

Bunny Nur Riena said...

Alamak.... Ada kepala udang ar... So geli..... Ish apa punya peniaga ni......

My Life's Journey said...

cian zie .. cpa2 lain hari jgn beli kat cia gik a ..