The Red Shawl Cotton Raina Sampai Sudah :)


Ingat lg tak, on tuesday aritu, zie ada ngiyau² yg zie beli 1 satu secara online dia Kerudung Qaisara kan (if tak ingat can click SINI utk baca entry). Semlm (Khamis) sampai sudah uols ^_-

It only take 1 hari je menunggu. THUMBS UP for the service, girls! :)





Inilah dia shawl tu. Di sertakan dgn 3 keping business card bagi memperluaskan business :) Leh zie bagi kat kekawan nnti ^_- FYI, actually Shawl Cotton Raina ni pd zie lah...its more to shawl gipsi/shawl anting.

...But kualiti kain dia lain lah. This one zie more suka ^_-





Zie reallyyyyyy love juntaian kat hujung shawl ni taw. Its soooo unik bg zie. Ibarata cam rambut panjang yg di ikat tocang...hehe :) Err...bhs sarawak panggil ikatan rambut yg bersilang² tu tocang lah ek.

If dlm bahasa uols (malaya or BM) tak plak zie taw di panggil ape....hehe :P





P/S:
Psssttt...arini zie pakai
shawl raina ni taw. Hehe.
Nnti tayang if tak bz :P












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in thiss
ection? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

Afiq Yassin said...

nice entry..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

Bunny Nur Riena said...

wah dah sampai shawl tu yer... bagus ar dorang punya service.. cantik la teringin pula nak beli..

fiQ'Ra said...

cantiknya.. tak pernah nampak lagi design cmni ;)

[sutera kasih] said...

kacak ehh shawl ya unik :)

My Life's Journey said...

cantik laa yunk ..merah warnakegemaran mu :)

Izan Ishak said...

cantik shawl baru zie tu. betullah... kami pun panggil tocang juga!