Rezeki Datang Bergolek :P


Haaa...inilah dia rezeki datang bergolek yg di maksudkan zie nih. Tgh zie layan giler buat kerja, kwn manager zie dtg lenggang kangkong jinjit paperbag McD nih. Rupanya chistopher **kwn manager zie**, tapawkan mcdonal prosperity burger utk weols.

...yippieee!!! makananan fav zie **makan mcd ler maksudnya, bkn prosperity burger ni ea :P** dtg bergolek-golek ke arah zie! hiksss






Christopher tapawkan utk weols chicken prosperity burger. Sejujurnya, prosperity burger yg berjenis chicken ni, zie lom pernah lg makan. Selalu makan yg beef je. Rupanya sedap gak weh chicken nyer...nyummm nyummm






Selain dr burger tu, also dpt Apple Pie. Frankly speaking gak...yg ini pun zie lom pernah lg makan. 1st time makan. Sumpah rasa dia...ARGHHHHHH, tak sedap! hehe. Bg tekak zie lah ea uols. Ada rasa pelik sikit zie rasa.

...tp tetap gak habiskan w/pun tekak kureng berkenan. Tak baik membazir kat emak :P Pssttt...best nyer if hari-hari ada org wat suprise gnie kan. Leh save belanja lunch. HAHA. kidding :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI utk
membeli barangan kesihatan,
contact lenses dan byk lagi.
Contact lens dia super murah
taw :) Check it out ya ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Memang boleh save pun,Zie. :) seronok kan kalau org banjer..hehehe.

Mr feckry said...

weh kat sini dah tak ade prosperty da

mas saari said...

sedapnya mcD..ni yang rasa lunch ni nak pekena jugak!

Bunny Nur Riena said...

wah ni memang rezeki datang bergolek.. best ar kalau kena belanja hari2kan, memang bertambah sedap rasanya makanan tu kan ..

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amin2 ..murah rezeki ktk yunk ..bagusnya pembawakan baby ktk tok .. suka kmk dengar new best2 dari ktk :)

sweethOneY said...

ada lagi ke yg prosperity ni ??

Masz Sidek said...

nyam2... lapa perut kmk nangga barang makan ya...

p/s ; kacak header baru ktk... heheheh ;)

KhaiZa said...

alhamdulillah... rezeki...

jom singgah sini... atasi kulit berjerawat dengan everlynn skincare di http://stokiseverlynn.blogspot.com

AmirFX said...

Waaa.. Best ada kawan boss yang prihatin kedak ya... :D

atty's said...

ada lg ye kat sana prosperity burger , kat bangi dah takde dah..terliur nie

Myra Jay said...

Masih ada lagi ke prosperity skrg ni? Td singgah Mekdi macam dah takdak je.. :)


Myra tak suka makan apple pie jugak :P

[sutera kasih] said...

rezeki iboh ditulak kak hehe