Rindu Ler Plak Nak Naik :D


Dah 3 bulan lebih dah zie tak gi ke Sri Aman visiting my husband. Asyik dillahhhhhh je yg ke Kuching visiting zie...hehe. Bukan tak nak, tp org tua stopkan zie travelling jauh. Demi keselamatan bayi yg zie kandung.

...bila tertgk balik gamba zie kat motor skuter dillah, rindu ler plak nk naik. Lama dh tak naik motor :P Dulu kan uols, before dillah kenal zie. Skuter dia ni di tatang bagai minyak yg penuh taw.

Modified sana, modified sini. PANTANG tgk skuter dia ni kotor sini. BUT AFTER kenal dgn zie, terus terabai skuter tu...hehehe. Adat lah kan :P bluekss











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk² kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

Izan Ishak said...

comel skuter tu zie. samalah ngan skuter hitam kami, sejak pindah sini...dah tak guna pun sbb nak pegi kedai je jalan kaki sbb dekat. kalau dulu sukalah merempit ke sana sini. hehe...

Bunny Nur Riena said...

alahai comelnye dia naik skuter tu.. hikhikhik.. tak per ar.. lepas pantang nanti, puas2 la naik skuter tu yer.. buat masa ni jangan la dulu yer...

YaYaNsMuM said...

Wahh...ok la tu Zie, Dillah abaikan skutter tu coz of zie, sbb slalunya lelaki ni,Gadget tu semua bini no.1 taw!ekekeke.

AmirFX said...

Club scooter juak.. Kmk pantang nangga sticker baru.. Tauk ada jak menempek kat tosikal.. Nektok dah babak abis.. Mok jual untuk ambik tosikal lain gik.. hihi...

♥z@z@♥ said...

preggy jgn kasar² sgt yunk..naik je kereta tu utk keselamatan jgk..hehe