Sampai Sudah My Red Bandeau Dress :)


Actually on Tuesday, parcel ni sampai. Tp zie tak sempat nk blog it out. Coz dok sibuk dgn my pregnancy check up and register kat Malaysia Jaya Klinik. Zie order dress ni kat --- LadiesFash Blogshop :) Zie mmg puji giler dgn service amoi ni taw.

Ni zie bagi short recap her tip top service ek.

Order on Saturday (25/2/12)
Payment on Sunday (26/2/12)
Item sent out on Monday (27/2/12)
Item recieved on Tuesday (28/2/12) - morning

** guna PosLaju service :)

See...mmg dia tak lengah²kan penghantaran once payment had been made taw. Itu yg make zie happy :)





Inilah the red dress tu. Keesokkan harinya, Zie terus pakai kooo. HAHA. Tak menyempat nk tunggu anak boss wedding utk pakai...hiksss. Tp zie tak nyempat ler plak nk ambik gambar ^_^ ngeee...

...next time zie ambil gambar time pakai baju ni ek :) Pape pu, DEFINITELY akan jd regular customer LadiesFash after this. Coz barangan dia murah² belaka taw ^_^









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Bunny Nur Riena said...

wah nampak macam cantik ar dress tu.. tak sabar nak tengok Zie pakai tau dengan kecomelan perut yang semakin besar tu.. hik hik hik... BTW, cantik dan ayu ar gambar Zie tu..

YaYaNsMuM said...

Wahhhh...baju yang dicari2 sudah ditemui rupanya...(^_^)

[sutera kasih] said...

kelak ambik gamba k dress ya kak aaa hehe

atty's said...

tak sabar nak tgk zie pakai dress tuh .

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mesti best tok yunk :) ..pake lok mesti berseri2 kitak :)

cik ika said...

msti sis pkai lawa..

cik ika said...

msti sis pkai lawa..

K O R I E said...

cepat ek pkai kak zie ;p
xsabar nak tgok ^^

ucupiza said...

k.zie jgn lupe mik bnyk2 gmbr tw pki bju tu..

Pupel Liyana said...

mesti cantik. zie pakai apa pun cantik:) btw, perut dah besar? nak tengok hehe